+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Posledné články

Navštívte náš blog

PVA lepidlo 125g

PVA lepidlo 125g Zväčšiť

Za tento produkt nie sú žiadne vernostné body.


Green Stuff World

GSW2863

PVA lepidlo, známe aj ako polyvinylacetát, je obľúbené lepidlo, ktoré sa používa na rôzne účely, od remeselných prác a modelovania až po spracovanie dreva. 

Viac detailov

11 ks

Cena v eshope s DPH: 3,94 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

PVA lepidlo 125g

PVA lepidlo, známe aj ako polyvinylacetát, je obľúbené lepidlo, ktoré sa používa na rôzne účely, od remeselných prác a modelovania až po spracovanie dreva. Je známe pre svoje silné lepiace schopnosti, jednoduché použitie a všestrannosť. Ide o syntetický priehľadný polymér vyrobený kombináciou polyvinylalkoholu a acetátu. Je rozpustný vo vode a zasychá číry, čo z neho robí ideálne lepidlo na rôzne aplikácie.

Jednou z hlavných výhod sú jeho silné lepiace schopnosti. Možno ho použiť na lepenie širokej škály materiálov vrátane papiera, lepenky, dreva, látky, peny, piesku, trávového vlákna, korku, polystyrénu a mnohých ďalších. Pri správnej aplikácii vytvára dlhotrvajúci a odolný spoj, ktorý je odolný voči opotrebovaniu. Vďaka tomu je ideálnym lepidlom na spracovanie dreva, remeselné práce a iné projekty pre domácich majstrov, ktoré si vyžadujú pevný a spoľahlivý spoj.

Na rozdiel od iných typov lepidiel je PVA lepidlo netoxické, ľahko sa čistí a zasychá. Ľahko sa nanáša štetcom alebo roztieračom a prebytočný výrobok možno zotrieť vlhkou handričkou. Vďaka tomu je skvelou voľbou pre domácich majstrov, ktorí chcú lepidlo, s ktorým sa ľahko pracuje a ktoré nevyžaduje žiadne špeciálne vybavenie ani nástroje.

Okrem lepiacich schopností a jednoduchého použitia je to aj veľmi univerzálny výrobok, ktorý možno použiť na širokú škálu aplikácií vrátane práce s drevom, remeselných prác s papierom, remeselných prác s látkou a ďalších. Je tiež kompatibilný s celým radom materiálov, čo z neho robí ideálne lepidlo pre projekty zmiešaných médií, ktoré zahŕňajú rôzne typy materiálov.

Jednou z jeho jedinečných vlastností je možnosť riedenia vodou. To umožňuje lepšiu kontrolu nad viskozitou, vďaka čomu sa ľahšie nanáša a znižuje sa riziko prebytočného lepidla. Riedenie vodou môže tiež pomôcť predĺžiť jeho životnosť, pretože ho možno použiť na tenšie aplikácie.

Čas vytvrdzovania lepidla závisí od teploty miestnosti a hrúbky aplikácie, pričom úplný čas vytvrdzovania je šesť hodín. Výrobok sa dodáva v praktickom balení typu "kŕmna fľaša", ktoré umožňuje jednoduchú aplikáciu a použitie priamo na modeli alebo podklade, čím sa predlžuje životnosť výrobku.

Táto súprava obsahuje 1 fľašu s objemom 125gr.

Napísať recenziu

PVA lepidlo 125g

PVA lepidlo 125g

PVA lepidlo, známe aj ako polyvinylacetát, je obľúbené lepidlo, ktoré sa používa na rôzne účely, od remeselných prác a modelovania až po spracovanie dreva. 

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30):