+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Zľavnený tovar

Posledné články

Navštívte náš blog

20x Glue Tips for glue bottles / 20x hroty na lepidlo

20x Glue Tips for glue bottles / 20x hroty na lepidlo Zväčšiť

Za tento produkt nie sú žiadne vernostné body.


Green Stuff World

GSW9007

Presné špičky sú špeciálne nástavce, ktoré možno pridať k tryske fľaše s kyanoakrylátovým sekundovým lepidlom, aby sa umožnilo presnejšie nanášanie kyanoakrylátového lepidla. 

Viac detailov

7 ks

Cena v eshope s DPH: 2,70 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

20x Glue Tips for glue bottles / 20x hroty na lepidlo

Presné hroty pre kyanoakrylátové fľaše

Presné špičky sú špeciálne nástavce, ktoré možno pridať k tryske fľaše s kyanoakrylátovým sekundovým lepidlom, aby sa umožnilo presnejšie nanášanie kyanoakrylátového lepidla. Tieto hroty sú navrhnuté tak, aby vám umožnili lepšiu kontrolu nad množstvom a miestom naneseného lepidla, čo uľahčuje použitie CA lepidla na jemné alebo zložité projekty.

Presné hroty GSW majú mimoriadne jemný hrot podobný ihle, ktorý možno použiť na nanášanie malého množstva lepidla na konkrétne miesta. Sú vyrobené z plastu a predávajú sa ako samostatné príslušenstvo, ktoré možno pripojiť k tryske fľaše.

Ich použitie vám pomôže dosiahnuť čistejší a profesionálnejší výsledok, najmä pri práci s malými alebo zložitými dielmi. Môžu vám tiež pomôcť ušetriť lepiacu kvapalinu alebo gél tým, že vám umožnia aplikovať ich len tam, kde je to potrebné, namiesto toho, aby sa rozptýlili a potenciálne zničili váš projekt.

Táto súprava 20x presných hrotov vám umožní dávkovať kyanoakrylát v kontrolovaných množstvách a zároveň chrániť originálnu trysku fľaše CA.

Ako používať presné špičky pre fľaše s kyanoakrylátom

Po nasadení presného hrotu ho môžete nechať na mieste bez toho, aby ste museli fľašu s lepidlom zatvoriť na celé týždne, pretože cez hrot nebude môcť vniknúť vzduch, čím sa zvýši jeho konzervácia.

Uistite sa, že sú pevne nasadené na fľaštičky s kyanidom. Zatlačte na špičku s určitým tlakom, aby sedela veľmi pevne. Väčšina fľaštičiek s CA lepidlom tieto špičky akceptuje, ale ak chcete mať 100 % istotu, použite naše.

Ak lepidlo nebudete potrebovať dlhší čas, odporúčame fľašu pripraviť na skladovanie. Odstráňte použitú špičku, vyčistite trysku a hrdlo fľaše a uzáver vymeňte za pôvodný.

Ich použitie pre kyanoakrylátové fľaše môže uľahčiť presné a kontrolované nanášanie hobby lepidla. Môžu byť obzvlášť užitočné pri práci s malými alebo chúlostivými predmetmi alebo na ťažko prístupných miestach. Len nezabudnite dodržiavať správne bezpečnostné postupy, ako je používanie rukavíc a práca v dobre vetranom priestore, aby ste zabránili náhodnému kontaktu s lepidlom.

Napísať recenziu

20x Glue Tips for glue bottles / 20x hroty na lepidlo

20x Glue Tips for glue bottles / 20x hroty na lepidlo

Presné špičky sú špeciálne nástavce, ktoré možno pridať k tryske fľaše s kyanoakrylátovým sekundovým lepidlom, aby sa umožnilo presnejšie nanášanie kyanoakrylátového lepidla. 

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30):