+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Zľavnený tovar

Posledné články

Navštívte náš blog

Ručná hobby vŕtačka

Ručná hobby vŕtačka Zväčšiť

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 1 vernostný bod. Za obsah košíku získate celkom 1 vernostný bod , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,20 €.


Green Stuff World

GSW9289

Hobby ručná vŕtačka je univerzálny a kompaktný nástroj, ktorý je špeciálne navrhnutý na presné vŕtanie a vŕtanie s príklepom v stiesnených a obmedzených priestoroch. 

Viac detailov

8 ks

Cena v eshope s DPH: 10,00 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

Ručná hobby vŕtačka

Hobby ručná vŕtačka je univerzálny a kompaktný nástroj, ktorý je špeciálne navrhnutý na presné vŕtanie a vŕtanie s príklepom v stiesnených a obmedzených priestoroch. Svojou konštrukciou sa podobá peru, takže sa ľahko drží a ovláda jednou rukou, zatiaľ čo otočná hlava umožňuje pohodlnejšie a presnejšie uhly vŕtania.

Tento typ ručnej vŕtačky alebo kolíkového zveráka je obzvlášť užitočný pre hobbystov a nadšencov, ktorí pracujú s modelmi, miniatúrami a inými malými projektmi. Vďaka kompaktným rozmerom a presnému ovládaniu je ideálnym nástrojom na vytváranie drobných perforácií a otvorov v rôznych materiáloch vrátane plastu, živice, dreva a kovu.

Tento zverák na kolíky je vyrobený z ľahkého a odolného hliníka, vďaka čomu sa s ním ľahko manipuluje a je odolný voči opotrebovaniu. Jeho voľnobežná hlava zabezpečuje plynulé a rovnomerné otáčanie vrtáka, čo pomáha znižovať riziko poškodenia vŕtaného materiálu.

Jednou z hlavných výhod tohto svorníkového zveráka je, že ponúka väčšiu presnosť a kontrolu ako väčšie a výkonnejšie vŕtačky. Bola totiž navrhnutá špeciálne na prácu v malom meradle a umožňuje používateľom vytvárať veľmi presné perforácie aj v tých najužších priestoroch.

Hoci je ručná vŕtačka Hobby výkonným a účinným nástrojom, je dôležité používať ju bezpečne a opatrne. Vždy používajte ochranné pomôcky vrátane ochranných okuliarov a rukavíc a uistite sa, že vŕtaný materiál je bezpečne upnutý alebo drží na mieste, aby sa zabránilo jeho skĺznutiu alebo pohybu.

Ak to zhrnieme, ide o nevyhnutný nástroj na vŕtanie pre každého, kto pracuje s modelmi, miniatúrami a inými malými projektmi. Jeho kompaktné rozmery, presné ovládanie a odolná konštrukcia z neho robia spoľahlivý a účinný nástroj na vŕtanie a príklepové vŕtanie aj v tých najtesnejších priestoroch.

Rozsah upínania: 0,3-3,2 mm

Táto súprava obsahuje aj:

  • 5 vrtákov s priemerom 1 mm
  • 3 vrtáky s priemerom 1,5 mm
  • 2 vrtáky s priemerom 2 mm

Ako vytvárať spoje pomocou ručnej vŕtačky

Použitie tohto hobby nástroja pri stavbe miniatúrnych modelov a diorám môže byť skvelým spôsobom, ako dosiahnuť pevné spoje medzi jednotlivými časťami modelu. Tu je návod krok za krokom, ako vytvárať spoje pre miniatúrne modely:

  1. Vyberte si správnu veľkosť vrtáka: Začnite výberom vrtáka, ktorý má správnu veľkosť pre spoj, ktorý chcete vytvoriť. Je dôležité vybrať si vrták, ktorý je o niečo menší ako kolíkové tyče alebo mosadzné tyče, ktoré budete na spoj používať.
  2. Označte si miesto: Pomocou ceruzky alebo fixky označte miesto, kde chcete vytvoriť spoj. Uistite sa, že značka je v strede dielu, ktorý budete vŕtať.
  3. Zabezpečte diel: Časť, ktorú chcete vŕtať, položte na pevný povrch, napríklad na pracovný stôl alebo stôl. Na upevnenie dielu použite hobby svorky.
  4. Urobte otvor: Vložte vrták do svorníka a začnite pomaly vŕtať do označeného miesta. Dbajte na to, aby bol vrták rovný a kolmý na povrch dielu.
  5. Vyskúšajte priľnutie: Po vyvŕtaní otvoru vyskúšajte, či kolík alebo mosadzná tyč, ktorú použijete na spoj, sedí. Použitie trochy zeleného tmelu zlepší spojenie. Mal by tesne priliehať, ale nemal by byť príliš tesný.
  6. Postup zopakujte aj pri ostatných dieloch: Postup zopakujte aj pri ostatných častiach, ktoré sa budú spájať.
  7. Spoje zlepte: Na kolík alebo mosadznú tyč naneste malé množstvo CA lepidla a vložte ho do spoja. Uistite sa, že je spoj správne zarovnaný, a držte ho na mieste, kým lepidlo nezaschne.

Používaním ručnej vŕtačky na vytváranie spojov vo vašich miniatúrnych modeloch môžete dosiahnuť pevné spoje medzi jednotlivými časťami modelu, čo vedie k odolnejšiemu a realistickejšiemu hotovému výrobku.

Napísať recenziu

Ručná hobby vŕtačka

Ručná hobby vŕtačka

Hobby ručná vŕtačka je univerzálny a kompaktný nástroj, ktorý je špeciálne navrhnutý na presné vŕtanie a vŕtanie s príklepom v stiesnených a obmedzených priestoroch. 

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (11):