+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Zľavnený tovar

Posledné články

Navštívte náš blog

DJI O3 Air Unit

DJI O3 Air Unit Zväčšiť

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 24 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 24 vernostných bodov , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 4,80 €.


DJI

CP.FP.00000070.01

Tento produkt nie je dostupný

Cena v eshope s DPH: 249,00 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

Jednotka DJI O3 Air, ktorá integruje špičkovú technológiu prenosu videa od spoločnosti DJI do kompaktného a ľahkého tela, posúva váš zážitok z FPV na novú úroveň. Vychutnajte si špičkový prenos videa vo vysokom rozlíšení z väčších vzdialeností s nízkou latenciou. Jednotka O3 Air Unit predstavuje skok vpred v oblasti obrazového výkonu vďaka 1/1,7-palcovému snímaču, 155° superširokému uhlu záberu, vlajkovej technológii videa a ďalším vylepšeniam. [1] Je tiež kompatibilná so širokou škálou produktov a poskytuje riešenie na prenos videa, ktoré vám pomôže rozvinúť vašu kreativitu na scéne. [2]

Poháňaný vlajkovou loďou v oblasti prenosu videa
Jednotka DJI O3 Air, vybavená funkciou prenosu videa DJI O3+, poskytuje celý rad výkonných funkcií prenosu videa. Ovládajte svoj dron s rýchlou odozvou a získajte ostrý, mimoriadne ostrý živý prenos. Všesmerové antény 2T2R ďalej zabezpečujú stabilitu a plynulý prenos videa v celom rozsahu pokrytia signálom.

Vidieť znamená veriť
Jednotka DJI O3 Air ponúka prenos videa v rozlíšení až 1080p pri zachovaní vysokej snímkovej frekvencie 100 fps. Podporuje aj formát kódovania videa H.265 pre dodatočnú čistotu a plynulosť pri živom náhľade.

Urobte krok vpred
Lietajte ďalej a preskúmajte viac vďaka rozšírenému prenosovému dosahu jednotky DJI O3 Air Unit na 10 km. Dokáže dokonca automaticky vybrať frekvenčné pásmo na použitie optimálneho signálu a poskytuje vynikajúci výkon proti rušeniu. [7] Stabilné pripojenie s veľkým dosahom vám poskytuje pokoj počas letu a umožňuje vám vychutnávať si vzdialené scenérie ako na dlani.

Vylepšite svoje vizualizácie
Jednotka DJI O3 Air sa vyznačuje vylepšenými špecifikáciami zobrazovania vo všetkých oblastiach. Modul fotoaparátu jednotky je vybavený 20 GB vstavanou pamäťou, ako aj 1/1,7-palcovým snímačom, ktorý predstavuje bohatšie detaily a vysokokvalitné snímky. Podporuje video v rozlíšení 4K/60 fps a natáča superširoké 155° zábery pre ohromujúce vizuálne efekty. [8] Farebný režim D-Cinelike navyše poskytuje väčšiu tvorivú slobodu pri triedení farieb a umožňuje flexibilnejšie upravovať a prispôsobovať zábery.

Vylepšite svoje výtvory
Modul kamery O3 Air Unit možno používať so súpravou ND filtrov DJI Avata (ND8/16/32) [9] ND filtre sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov a poskytujú realistické farebné detaily a kontrast svetla a tmy a umožňujú flexibilné ovládanie clony a výber expozície.

Dolaďte si svoje zážitky
Jednotka DJI O3 Air podporuje režim Canvas, ktorý vám umožňuje prispôsobiť informácie na obrazovke vašich okuliarov DJI Goggles 2 alebo DJI FPV Goggles V2. Upravte parametre PID a nastavte systém podľa svojho štýlu.

Nabitý výkonom
Jednotka DJI O3 Air ponúka širokú kompatibilitu v ľahkom a kompaktnom tele na flexibilné kombinácie a montáž. Pri použití s okuliarmi DJI Goggles 2 a diaľkovým ovládačom DJI FPV 2 si môžete vychutnať úplnú mobilitu. [10]

Kompatibilita s viacerými zariadeniami DJI
DJI Goggles - S DJI Goggles 2 si užijete komfort a pohodlie na novej úrovni. Teraz sú menšie, ľahšie a vybavené obrazovkami Micro-OLED, takže si pri navigácii na oblohe užijete výnimočne jasný obraz.
Okuliare DJI FPV Goggles V2 - S prenosom obrazu DJI O3 pre prenos s vysokým rozlíšením, nízkou latenciou, dlhým dosahom a silnou ochranou proti rušeniu.
DJI FPV Remote Controller 2 - Diaľkový ovládač s veľmi nízkou latenciou je vybavený ovládacími páčkami s Halo-efektom a ergonomickým dizajnom, ktoré ponúkajú vysoko presné ovládanie. Odomknite režim M na voľné lietanie a dosiahnutie pokročilejších manévrov.

Napísať recenziu

DJI O3 Air Unit

DJI O3 Air Unit

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30):