+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Zľavnený tovar

Posledné články

Navštívte náš blog

DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo

DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo Zväčšiť

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 67 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 67 vernostných bodov , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 13,40 €.


DJI

CP.OS.00000302.01

DJI Osmo Pocket 3: 1″ CMOS vrecková kamera s gimbalom

Viac detailov

Tento produkt nie je dostupný

Cena v eshope s DPH: 679,00 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo

DJI Osmo Pocket 3: 1″ CMOS vrecková kamera s gimbalom

  • Nekonečné detaily svetla a tieňa
  • Autentické farby vo viacerých scenároch
  • 1" CMOS a 4K/120 snímok za sekundu [1]
  • 10 bitový D-Log M a HLG

Nekonečné detaily svetla a tieňov

Autentické farby vo viacerých scenároch

1 palcový snímač CMOS zachytáva jasné detaily svetiel a tieňov a poskytuje úžasné zábery aj pri slabom osvetlení. Vďaka možnosti 4K/120 snímok za sekundu si vychutnáte každý dych vyrážajúci okamih v spomalenom zábere. 10bitový D-Log M a HLG, nahrávajte krajiny s profesionálnou farebnou flexibilitou pre verné farby a vizuálny zážitok v celom spektre.

  • Prirodzené tóny pleti: Priamy výstup s čistou a žiarivou pleťou umožňuje trvalo vynikajúce výsledky.
  • Glamour Effects 2.0: Vždy vyzerajte čo najlepšie vďaka Glamour Effects 2.0 a personalizovaným možnostiam skrášľovania.
  • Rýchle, stabilné a presné natáčanie: Zachyťte akýkoľvek okamih bez otrasov
  • Zachyťte akýkoľvek okamih bez otrasov: Od rodinných momentiek až po dobrodružstvo s domácimi miláčikmi - rýchle ostrenie s plným počtom pixelov dokáže s ohromujúcou presnosťou zamerať rozvádzané dieťa alebo hravé šteňa.
  • Rýchle ostrenie s plným počtom pixelov: Vďaka trojosej mechanickej stabilizácii gimbalu zostáva obraz kamery stabilný aj pri dynamických pohyboch.
  • Mechanická stabilizácia 3-osového gimbalu: Rýchle, stabilné a presné natáčanie
  • Vrecková veľkosť: Praktický vreckový design umožňuje veľmi pohodlné vytváranie na cestách.

Tvorba bez starostí

Živé a inovatívne možnosti

  • 2-palcová otočná obrazovka a inteligentné horizontálne-vertikálne snímanim: Dvojpalcový otočný dotykový displej umožňuje rýchle prepínanie medzi horizontálnym a vertikálnym snímaním. Stačí iba otočenie a môžete začať.
  • ActiveTrack 6.0: Ponúka niekoľko režimov sledovania, ktoré umožňujú vytvárať plynulé, filmové zábery iba jednou rukou.
  • Stereo nahrávanie a kompatibilita s mikrofónom DJI Mic 2Stereo záznam a priame pripojenie k dvom vysielačom DJI Mic 2 zaisťujú krištáľovo čistý zvuk a bezproblémové vytváranie.

Zobrazovací systém

Kompaktný dizajn, pôsobivé vizuálne efekty 

To je 1-palcový snímač

Výkonný 1palcový snímač CMOS fotoaparátu Pocket 3 zachytáva jasné detaily svetiel a tieňov. Jeho vynikajúci optický výkon umožňuje výrazný skok v kvalite obrazu a poskytuje spoľahlivý výkon pri slabom osvetlení.

Buď slow-mo-pro s 4K/120fps [1]

Natáčajte v rozlíšení 4K/120 snímok za sekundu, aby ste zachytili zážitky v dynamických, neuveriteľne plynulých detailoch a zväčšili každý dych vyrážajúci okamih v spomalenom zábere.

Oslnivé nočné zábery

Vďaka špecializovanej optimalizácii kvality obrazu oživujú nočné snímky čistotou a autentickými farbami.

Prirodzené vyžarovanie

Pocket 3 vyladí expozíciu pre rôzne odtiene pleti, aby sa dosiahol priamy výstup s čistou a žiarivou pleťou. Buďte pripravení ukradnúť si pozornosť, kedykoľvek budete v zábere.

Zachytenie prírody v celej jej kráse

10-bitové farebné režimy D-Log M a 10bitový HLG, ktoré sú nevyhnutné pre profesionálnu tvorbu, zaznamenávajú krajiny s vysokým dynamickým rozsahom a zobrazujú presné a jemné farby s jasnými a živými detailmi.

10bitový D-Log M: Desaťbitový farebný režim D-Log M dokáže zaznamenať až jednu miliardu farieb a mimoriadne vysoký dynamický rozsah dodá každému záberu bohaté detaily. Či už ide o scény s vysokým kontrastom, ako sú východy a západy slnka, alebo o farebné scény, ako sú svieže záhrady, prinášajú prirodzené a jemné farebné gradácie pre plnospektrálny vizuálny zážitok.

HLG HDR: Pocket 3 podporuje 10bitový záznam videa HLG, čo umožňuje vyšší dynamický rozsah priamo na zariadeniach s podporou HDR. Či už sa pozeráte na oblohu plnú ružových mrakov, alebo na priezračne modré more.

Vrecková veľkosť a pripravený na dobrodružstvo

Kompaktná a flexibilná kamera Pocket 3 sa ľahko zmestí do dlane alebo do vrecka, aby ste boli pripravení na okamihy, ktoré stoja za zaznamenanie.

Inteligentné funkcie

Veľký nový zvrat

2-palcová otočná obrazovka, roztočte dobré časy

Vďaka 2-palcovému plnofarebnému dotykovému displeju OLED vám Pocket 3 ponúka živý obraz a jednoduché ovládanie priamo na dosah ruky. Otočením zahájite fotografovanie alebo jednoducho kliknutím získate prístup k úpravám parametrov a ďalším funkciám.

Zamerajte sa na to, čo vás baví

Plne pixelové rýchle ostrenie fotoaparátu Pocket 3 dokáže ľahko udržať ostré aj tie najrýchlejšie sa pohybujúce objekty. K dispozícii je aj nový režim Product Showcase, ktorý uprednostňuje popredie a dokáže rýchlo a plynule zaostriť na objekt, čo je ideálne pre živé vysielanie a predvádzanie produktov.

Pripravený na stabilitu

Plynulé natáčanie nebolo nikdy jednoduchšie. Vďaka trojosovej mechanickej stabilizácii zostáva obraz kamery stabilný aj pri dynamických pohyboch kamery. Vyberte si z niekoľkých úrovní stabilizácie, od mimoriadne citlivej východiskovej úrovne až po ešte vyššie úrovne, ktoré si poradia s intenzívnejšími otrasmi.

Buďte hviezdou

ActiveTrack 6.0 ponúka niekoľko režimov sledovania, zavádza funkciu automatického rozpoznávania tváre a dynamické snímanie a vy môžete vytvárať plynulé filmové zábery jednou rukou.

  • Režim automatickej detekcie tváre: Ľahko zaostrujte. Sledované objekty budú pevne fixované v strede záberu, pretože pohľad fotoaparátu sa pohybuje stabilne a plynule.
  • Režim dynamického rámovania: Epické snímky začínajú skvelou kompozíciou. Vďaka vstavanej kompozícii zlatej špirály je možné profesionálny pohyb kamery zamerať na objekt a zaobstarať estetickejšie zábery.
  • Základný režim: Novo vylepšená stabilita. Dvojitým kliknutím na objekt spustíte základné sledovanie. Sledovaný objekt zostáva stabilne uprostred záberu aj pri bežnom držaní a pohybe fotoaparátu.

Zvuk, ktorý obklopuje

Pocket 3 využíva vstavanú sústavu troch mikrofónov, ktorá dokáže účinne redukovať hluk vetra a zaznamenávať všesmerový stereo zvuk. Dokonca aj v hlučnom prostredí, ako sú koncerty, dokáže presne identifikovať zdroje zvuku a poskytnúť vám tak pohlcujúci zvuk. Podporuje aj audio protokol USB Audio, ktorý umožňuje rýchle pripojenie externých mikrofónov a monitorovacích slúchadiel.


Kompatibilný s mikrofónom DJI Mic 2, nahrávanie pre dve osoby

Vďaka vstavanému modulu Wi-Fi a Bluetooth sa Pocket 3 môže priamo pripojiť k dvom vysielačom DJI Mic 2, čo vám umožní mimoriadne čistý záznam pre vlogy, rozhovory, živé vysielanie a ďalšie. 

Vždy zažiarte s Glamour Effects

Glamour Effects 2.0 ponúka viac personalizovaných možností krásy. Aktivujte ju na otočnom dotykovom displeji a stiahnite si materiály prostredníctvom aplikácie DJI Mimo pre automatické skrášlenie. Nájdite si svoj uhol pri každom zábere.

Rýchle nabíjanie, dlhá výdrž

DJI Pocket 3 je možné nabiť na 80 % iba za 16 minút,[2] umožňuje až dve hodiny používania. Po plnom nabití dokáže zaznamenať až 116 minút záznamu v rozlíšení 4K/60 snímok za sekundu alebo až 166 minút záznamu v rozlíšení 1080p/24 snímok za sekundu,[3] čo vám poskytne viac času na vytvorenie záberov, ktoré máte radi.

  • 16 minút dobíjania do 80 %: 3x[4] Rýchlejšie nabíjanie*
  • 166 minút výdrž batérie: Veľmi dlhá prevádzková doba
  • 26 minút[5]: Predĺženie prevádzkovej doby*

* V porovnaní s predchádzajúcou generáciou (DJI Pocket 2)

Bezproblémové skladovanie s automatickými zámkami osí

Po vypnutí zariadenia Pocket 3 sa gimbal automaticky uzamkne v skladovacej polohe, takže je v bezpečí a pripravený na ďalšie dobrodružstvo.

Kreatívne nástroje

Inšpirujte sa, uvoľnite svoju fantáziu

Svieže nápady, nekonečné možnosti

Pocket 3 je nabitý kreatívnymi režimami a funkciami, vďaka ktorým bude vaša inšpirácia pracovať na plný výkon. Podporuje funkcie SpinShot, Motionlapse, Digitálny zoom, Panorama a mnoho ďalšieho, a to všetko len na pár kliknutí.

  • SpinShot: Plynulé pohyby kamery o 180 ° jednou rukou.
  • Motionlapse: Zachyťte nádherný a neskutočný tok času – od východu slnka až po mestskú dopravu.
  • Digitálny zoom: Až štvornásobný digitálny zoom vám umožní priblížiť sa k akémukoľvek záberu.
  • Panorama: Dodajte krajinám a scénam plný detail, ktorý si zaslúži.
  • Záznam teleobjektívom: Nebojte sa nahrávať mestské scenérie, prírodné krajiny a ďalšie.

Kreatívny spoločník pre každú príležitosť

Pocket 3 ponúka flexibilné funkcie, ktoré z nej robia všestranný a praktický nástroj, či už ju používate na živé vysielanie, alebo ako webovú kameru. Vstavaná funkcia časového kódu dokonca uľahčuje efektívnu postprodukciu pre profesionálnejšie scenáre úprav.

  • Živý prenos: Pocket 3 podporuje živé vysielanie vo vysokom rozlíšení.
  • Webová kamera: Používajte Pocket 3 pre online schôdzky, videochaty a ďalšie scenáre pre stabilné zobrazenie a mimoriadne čistý zvuk.
  • Časový kód: Po natáčaní viacerých kamier použite túto funkciu na efektívnu synchronizáciu záznamu medzi rôznymi kamerami.

Aplikácia LightCut

Aplikácia LightCut podporuje bezdrôtové pripojenie a funkciu One-Tap Edit pre jednoduché vytváranie. Dokáže inteligentne porovnať vaše zábery s exkluzívnymi šablónami a vytvárať pôsobivé videá, ktoré uľahčujú zdokumentovanie akéhokoľvek okamihu. Navyše počas procesu strihu nie je potrebné sťahovať záznam, čo šetrí miesto v úložisku smartfónu.

  • Úprava jedným kliknutím: LightCut využíva inteligentné rozpoznávanie na výber najzaujímavejších okamihov z vašich záberov a okamžite vytvára videá
    v 4K pripravené na zdieľanie.
  • Rôznorodé šablóny videí: Vyberte si z bohatej ponuky šablón pre vlogy, cestovanie, večierky, rodinné aktivity, domáce zvieratá, jedlo, každodenný život a ďalšie. Jednoducho upravte a vychutnajte si filmový obsah v priebehu niekoľkých sekúnd.

Príslušenstvo, ktoré rozvíja predstavivosť

Osmo Pocket 3 Black Mist Filter [6]: Čierny hmlový filter má magnetický dizajn pre jednoduchú montáž. Dokáže kontrolovať svetelné odlesky a zjemniť tóny pleti, čím získate jedinečný a podmanivý vzhľad.

Širokouhlý objektív Osmo Pocket 3 [6]: Pripojením širokouhlého objektívu rozšírite FOV na 108° a zachytíte viac v každej snímke. Jeho magnetická konštrukcia umožňuje rýchle a pohodlné nasadenie a odpojenie.

Statív Osmo Mini [6]: Mini statív je flexibilný, prenosný a vybavený skrutkou 1/4″-20 na rozšírenie.

Rukoväť batérie Osmo Pocket 3 [6]: Rukoväť na batérie má vstavanú batériu s kapacitou 950 mAh, ktorá po pripojení k zariadeniu Pocket 3 predĺži prevádzkovú dobu približne o 62 %. [7] Podporuje výmenu počas prevádzky a je vybavená portom USB-C, ktorý je možné použiť na pripojenie externých zvukových zariadení. Vďaka 1/4″ závitu na spodnej strane je možné pripojiť príslušenstvo, napríklad statívy.

DJI Mic 2 [6]: DJI Mic 2 zaisťuje čistý záznam zvuku, ktorý poskytuje kvalitu zvuku na profesionálnej úrovni. Jeden vysielač má prevádzkovú dobu šesť hodín a je dodávaný s 8 GB internej pamäte, do ktorej je možné uložiť až 14 hodín 48kHz 24-bitového zvuku bez kompresie. Dodáva sa v dvoch elegantných farebných variantoch: tieňovo čiernej a perleťovo bielej.

Súprava magnetických ND filtrov Osmo Pocket 3 [6]: Sada magnetických ND filtrov obsahuje filtre ND16, ND64 a ND256. Magnetická konštrukcia uľahčuje nasadenie a odpojenie.

Rozširujúci adaptér Osmo Pocket 3 [6]: Rozširujúci adaptér je možné rozšíriť tak, aby sa doň zmestila Cold Shoe a port pre akčnú kameru.

Brašňa Osmo Pocket 3 [6]: Brašňa je navrhnutá špeciálne pre Creator Combo a zaisťuje pohodlné uloženie všetkého zariadenia a príslušenstva.

V balení

Poznámky pod čiarou

Poznámka: Pri prvom použití tohto produktu je na aktiváciu nutná aplikácia DJI Mimo.

1. Záznam videa 4K/120 snímok za sekundu je podporovaný iba v režime Slow Motion.
Pri testovaní v laboratórnych podmienkach pri teplote 25 °C (77 °C) je maximálna doba záznamu jedného súvislého videa približne 22 minút (v Európe približne 18 minút).
2. Osmo Pocket 3 má vstavanú 1300mAh batériu. Na 80% ju možno nabiť za 16 minút
a na 100% za 32 minút. Údaje boli testované v laboratórnom prostredí s nabíjačkou DJI 65W PD (predáva sa samostatne).
3. Testované v laboratórnom prostredí pri teplote 25 °C (77 °C) s vypnutou Wi-Fi
a vypnutou obrazovkou a malo by byť použité iba na referenčné účely.
4. Pri testovaní v laboratórnom prostredí s nabíjačkou 5V/2A je možné DJI Pocket 2 nabiť na 80% za 48 minút.
5. Pri testovaní v laboratórnych podmienkach dokáže DJI Pocket 2 nepretržite nahrávať video
v rozlíšení 1080p/24fps po dobu 140 minút. Tieto údaje by mali slúžiť iba ako referenčné.
6. Príslušenstvo sa predáva samostatne.
7. Pri testovaní v laboratórnom prostredí s teplotou 25 °C (77 °C) môže plne nabitá rukoväť batérie predĺžiť prevádzkovú dobu približne o 62 %, pokiaľ je pripojená k Osmo Pocket 3 (ďalšia 103minútová prevádzková doba pri 1080p/24fps). Tieto údaje by mali slúžiť iba ako referenčné.

Napísať recenziu

DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo

DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo

DJI Osmo Pocket 3: 1″ CMOS vrecková kamera s gimbalom

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (2):