+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Zľavnený tovar

Posledné články

Navštívte náš blog

Zvuková scénka - Stavenisko na trati

Zvuková scénka - Stavenisko na trati Zväčšiť

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 3 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 3 vernostných bodov , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,60 €.


NOCH

NO12801

Zvuková scéna NOCH "Stavenisko na trati" je ideálna na vytvorenie realistických scén na stavenisku s dokonale reálnymi zvukmi. 

Viac detailov

4 ks

Cena v eshope s DPH: 30,33 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

Zvuková scénka - Stavenisko na trati

Hlasité stavebné práce na trati

Zvuková scéna NOCH "Stavenisko na trati" je ideálna na vytvorenie realistických scén na stavenisku s dokonale reálnymi zvukmi. Stavební robotníci každý deň tvrdo pracujú, aby zabezpečili bezproblémovú prevádzku tratí. So svojím vybavením, ako sú kladivá, sbíjačky, skrutkovače, kliešte, nože, vodováhy, meracie pásky a ďalšie nástroje, opravujú všetky problémy, ktoré sa na tratiach vyskytnú.

Niekedy býva hlučnejšia, keď sa na opravu musia použiť veľké stroje.

Zvuková scéna "Stavenisko trate" obsahuje 6 stavebných robotníkov. Všetci sú vybavení oranžovým ochranným odevom, aby ich pri práci pri trati nebolo možné prehliadnuť. Majú so sebou rôzne nástroje, ako napríklad kladivo a sekeru, aby mohli bezpečne vykonať prácu.

Spoločnosť NOCH vymyslela zvukové scény v roku 2015. Malá inovácia! S láskou navrhnuté a detailne namaľované figúrky NOCH boli dodané v kombinácii s malým reproduktorom, ktorý poskytuje vysokokvalitný zvuk pre náročných modelárov.

Vo fáze koncepcie sa pôvodne plánovalo vybaviť zvukové scény lacným "reproduktorom na prianie". Jeho kvalita nás však vôbec nepresvedčila, preto sme sa rozhodli vybaviť zvukové scény NOCH vysokokvalitným reproduktorom. Zvukový box obsiahnutý v súprave je komponent, ktorý bol špeciálne vyvinutý na to, aby zvuk z malého reproduktora získal priestorovejší charakter a zároveň slúžil ako držiak. Súčasťou balenia sú aj vhodné skrutky. Na zníženie hlasitosti je v internetovom obchode NOCH k dispozícii aj rezistor.

Každá zvuková scéna NOCH tak predstavuje vysokokvalitné, prémiové riešenie, do ktorého sa premietlo mnoho nápadov, veľa času venovaného koncepcii, dlhoročné skúsenosti s vývojom a spoluprácou s našimi partnermi, ako aj vysoké štandardy kvality, aby sme našim zákazníkom mohli ponúknuť čo najlepší zážitok z výrobku!

Upozornenie: hlasitosť nie je nastaviteľná. Ak sa vám zvuk zdá príliš hlasný, môžete si objednať rezistor (ref. 91900) ide o odpor 10 Ohmovov na dodatočnú montáž. Zvuková scéna obsahuje sadu figúrok č. NO45276 Železničná stavebná čata a zodpovedajúci zvuk.

Vhodné pre mierku H0

Napísať recenziu

Zvuková scénka - Stavenisko na trati

Zvuková scénka - Stavenisko na trati

Zvuková scéna NOCH "Stavenisko na trati" je ideálna na vytvorenie realistických scén na stavenisku s dokonale reálnymi zvukmi. 

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (10):