+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Zľavnený tovar

Posledné články

Navštívte náš blog

RC lietadlo UMX Micro Carbon Cub SS Bind & Fly - bez vysielača

RC lietadlo UMX Micro Carbon Cub SS Bind & Fly - bez vysielača Zväčšiť

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 11 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 11 vernostných bodov , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 2,20 €.


E-Flite

EFLU1180

RC lietadlo UMX Micro Carbon Cub SS Bind & Fly - bez vysielača

Viac detailov

Tento produkt nie je dostupný

Cena v eshope s DPH: 115,18 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

RC hornoplošník UMX Micro Carbon Cub SS Bind & Fly od firmy E-flite je "malé veľké lietadlo". Pri rozpätie púhych 610 mm sa vďaka výkonnému striedavému motoru, vztlakovým klapkám a stabilizáciu AS3X vlastnosťami vyrovná modelom s rozpätím okolo dvoch metrov! Model je vybavený aj ako "vlečná" a je schopný vleku za sebou menšie bezmotorové lietadlá.

RC lietadlo UMX Carbon Cub SS je mikro prevedení obľúbených lietadiel Super Cub. Rovnako ako naozajstný Super Cub má aj model perfektné letové vlastnosti a rad praktických využití. Základom modelu je najnovší stabilizačný systém AS3X, ktorý za letu v miernom vetre stabilizuje celý model tak, ako keby ste riadil ďaleko väčší model. Model je vybavený aj funčními klapkami, takže ak by ste na model napríklad nainštalovali väčšie kolesá tak by sa pokojne dal označiť ako Mini FunCub :-)

Lietadlo E-flite Carbon Cub SS je už z výroby poháňané striedavým motorom A180- 2500Kv s akumulátorom 2S LiPol 180mAh. Pohonná jednotka je dostatočne výkonná pre vlekání vetroňov (háčik je súčasťou balenia) tak i pre vzlety a pristátia na vode ako hydroplán - plaváky EFLUA1190 sa predávajú samostatne.

RC lietadlo je dodávané v prevedení Bind and Fly - teda vrátane prijímača Spektrum, serv, akumulátora a nabíjačky. Prijímač nainštalovaný v modeli je šesťkanálový s integrovaným striedavým regulátorom a pokročilým stabilizačným systémom AS3X. K riadeniu budete potrebovať vlastné RC súpravu systému Spektrum 2,4GHz DSM2 / DSMX. Pre samotné riadenie Vám bude stačiť štvorkanálová RC súprava, ak budete chcieť využívať ovládanej klapky tak budete potrebovať päťkanálový vysielač (klapky sú na prijímači zapojené na piatom kanála).

Systém AS3X použité v modeli EFLU1180 je špeciálne naladená letecká verzia systému, ktorá sa používa napríklad u Blade ultra mikro vrtuľníkov. Systém AS3X automaticky a neviditeľne koriguje turbulencie a vplyv vetra pôsobiaca na malý model - lietadlo aj pri miernom vetre letí rovno a stabilne ako keby mal dvojnásobné rozpätie. AS3X pritom ale nijako neobmedzuje pilota a dáva mu plnú moc nad modelom. Systém AS3X nie je žiadny autopilot pre začínajúcich pilotov, je to naopak systém ktorý skúseným pilotom pomáha pre ešte lepší zážitok s lietaním.

Pokiaľ chcete RC lietadlo UMX Micro Carbon Cub SS použiť ako "vlečnou" pre vlekání modelov, tak si to môže vyskúšať buď priamo s modelom UMX Micro ASK-21, prípadne aj akýkoľvek iný vhodný model o rozpätí okolo 900 mm. K vlekání budete potrebovať vlečnou šnúru s dĺžkou cca 8,5 metra.

Rozpätie 610 mm
Dĺžka 398 mm
Letová hmotnosť 90 g
Nosná plocha 5,4 dm²
Plošné zaťaženie 16 g / dm²
Elektro pohon 180BL 2500Kv Outrunner
klapky Áno
Prijímač DSMX Ultra Micro AS3X / RX / BL
Serva 3x SA2030L, 2x SA2030LO
Ťažisko 27 mm od prednej hrany krídla
Baterie LiPol 180mAh 7,4V 20C (V balení)
Nabíjač DC 2S LiPol s balancérom (súčasťou balenia)
Plaváky EFLUA1190 - nie sú súčasťou balenia

Napísať recenziu

RC lietadlo UMX Micro Carbon Cub SS Bind & Fly - bez vysielača

RC lietadlo UMX Micro Carbon Cub SS Bind & Fly - bez vysielača

RC lietadlo UMX Micro Carbon Cub SS Bind & Fly - bez vysielača

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (4):