+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Zľavnený tovar

Posledné články

Navštívte náš blog

Záchranársky tučniak modrý

Záchranársky tučniak modrý Zväčšiť

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 1 vernostný bod. Za obsah košíku získate celkom 1 vernostný bod , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,20 €.


Silverlit

GS9201

UMY ma, OBLEČ ma a NAKŔM ma - interaktívny tučniak, o ktorého je treba sa starať, má rôzne nálady - je smutný, šťastný, špinavý, veselý, unavený, čistý, zamrznutý, ospalý, celkom 50 emócií!

Viac detailov

Viac ako 20 ks

Skladom u dodávateľa

Cena v eshope s DPH: 17,82 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

UMY ma, OBLEČ ma a NAKŔM ma - interaktívny tučniak, o ktorého je treba sa starať, má rôzne nálady - je smutný, šťastný, špinavý, veselý, unavený, čistý, zamrznutý, ospalý, celkom 50 emócií! Záchranársky tučniak je interaktívny maznáčik so zážitkom z rozbaľovania a čistenia. Postarajte sa o jeho potreby, nech je šťastný! Súčasťou balenia je čiapka, šál, kŕmenie, handrička. Veľkosť 20cm, batérie 3xAAA sú súčasťou balenia. Zachráňte tučniaka vyčistením jeho utrpenia! Pomocou kúzelného uteráka očistite tučniaka a odomknite jeho interaktívne funkcie svetla a zvuku. Srdce tučniaka mení farbu podľa svojich emócií: Potlapkajte ho po brušku alebo po ramene a sledujte, ako jeho srdce bije rýchlejšie pri pesničkách a tancoch. Keď tučniak mrzne a je modrý, oblečte ho do vlnenej čiapky, šálu a vesty! Nakŕmte tučniaka rybacou sušienkou, ale nekŕmte príliš, inak prdne! Postarajte sa o tučniaka a bude navždy vašim najlepším priateľom! • Jedinečný zážitok z čištenia pre odomknutie interaktívnych funkcií. • Srdce s rôznymi farbami svetiel pre zobrazenie rôznych emócií. • Vlnená čiapka, šál, vesta v cene pre obliekanie tučniaka. • Rybacia sušienka na kŕmenie tučniaka. • Dynamické emócie sa menia podľa vašej interakcie s tučniakom. • 20+ zvukov a akcií pre interaktívnu hru. • 5+

Napísať recenziu

Záchranársky tučniak modrý

Záchranársky tučniak modrý

UMY ma, OBLEČ ma a NAKŔM ma - interaktívny tučniak, o ktorého je treba sa starať, má rôzne nálady - je smutný, šťastný, špinavý, veselý, unavený, čistý, zamrznutý, ospalý, celkom 50 emócií!

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30):