+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Zľavnený tovar

Posledné články

Navštívte náš blog

Tamiya 1:10 Mercedes-Benz G 500 (CC-02)

Tamiya 1:10 Mercedes-Benz G 500 (CC-02) Zväčšiť

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 24 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 24 vernostných bodov , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 4,80 €.


Tamiya

300058675

Rebríkový rám podvozku CC-02, ktorý je navrhnutý pre širokú škálu terénnych situácií vrátane skalnatého terénu, je inšpirovaný vozidlami plnej veľkosti a je základom jeho vynikajúcej odolnosti.

Viac detailov

Tento produkt nie je dostupný

Cena v eshope s DPH: 249,90 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

Tamiya 1:10 Mercedes-Benz G 500 (CC-02)

top.jpg
Dĺžka: 455 mm. Obrázok zobrazuje namaľovanú a zmontovanú súpravu.

Moderná Ikona
Trieda G značky Mercedes-Benz je vďaka svojmu ťažkému podvozku a výraznému dizajnu karosérie už dlho obľúbená u zákazníkov a v roku 2018 bola obdarená novými modelmi vrátane modelu G 500, ktorý poháňa 4-litrový motor V8 s dvojitým turbodúchadlom. Táto montážna súprava R/C modelu rekonštruuje model G 500. Dĺžka: 455 mm, šírka: 196 mm, výška: 207 mm. Skriňový tvar je presne stvárnený z polykarbonátu, so samostatnými výliskami prednej mriežky, bočných zrkadiel a krytu rezervnej pneumatiky. Model CC-02 poskytuje skvelý základ, ktorý je doma na rôznych terénnych povrchoch a dokonca aj v kamenistom teréne.

d1.jpg
★ Charakteristické krabicové línie modelu Mercedes-Benz G 500 sú štýlovo stvárnené z ľahkého a odolného polykarbonátu.
d2.jpg
★ Pri zobrazovaní prednej mriežky a svetelných skríň sa používajú kovové komponenty, ktoré modelu dodávajú ďalší realistický nádych.
d3.jpg
★ Samostatne tvarované časti bočných zrkadiel presne reprodukujú svoje náprotivky v plnej veľkosti a sú dokončené pomocou farby a nálepiek.

d4.jpg
★ Pozrite sa zblízka na matné sedemlúčové disky striebornej farby, ktoré sú spojené s pneumatikami s blokovým vzorom pre mimoriadnu priľnavosť.
d5.jpg
★ Strešná časť karosérie má vyobrazenie strešného okna a súčasťou sú maskovacie samolepky na jeho zakrytie a ďalšie okná pri maľovaní.
d6.jpg
★ Kryt rezervnej pneumatiky, ktorý je samostatne odliaty z odolného polykarbonátového ABS plastu, má pokovovaný emblém pre veľmi autentickú povrchovú úpravu.

d12.jpg
★ Prečo nevybaviť svetelné skrine modelu samostatne predávanými LED diódami a skutočne premeniť svoj model na superrealistické majstrovské dielo?

Pozrite si model v akcii na oficiálnom kanáli YouTube!

CC-02 Chassis - Off Road, Evolved
Rebríkový rám podvozku CC-02, ktorý je navrhnutý pre širokú škálu terénnych situácií vrátane skalnatého terénu, je inšpirovaný vozidlami plnej veľkosti a je základom jeho vynikajúcej odolnosti. Zostava 4WD využíva motor pozdĺžne za prednou nápravou s oddelenou prevodovkou a prevodovou skriňou a hnacie hriadele prenášajúce výkon na diferenciálne prevody vpredu a vzadu. Vpredu a vzadu sa používa štvorprvkové tuhé zavesenie s olejovými tlmičmi CVA na všestrannú kontrolu aj na zradných skalných úsekoch. Tento model sa dodáva s matne pokovovanými sedemlúčovými kolesami a priľnavými pneumatikami s blokovým vzorom.

d7.jpg
★ Rebríkový rám je modelovaný podľa tých, ktoré používajú autá plnej veľkosti, a ponúka vynikajúcu tuhosť tohto vozidla v mierke 1/10.
d8.jpg
★ Puzdrá prednej a zadnej nápravy sú spojené so štyrmi ramenami, ktoré v kombinácii s olejovými tlmičmi poskytujú vynikajúce odpruženie.
d9.jpg
★ Zmena usporiadania prevodov a použitie samostatne predávaných pastorkov deviatich ďalších veľkostí umožňuje rozsah dvadsiatich prevodových pomerov od 11,09 do 29,28:1.

d10.jpg d11.jpg ★ Vľavo: Kovové časti rámu podvozku umožňujú príkladnú odolnosť, zatiaľ čo olejový tlmič CVA zabezpečuje maximálny výkon v teréne.

★ Vpravo: V nich sú umiestnené 3-stupňové diferenciály. Pri jazde na povrchu s nižšou priľnavosťou sa dajú zablokovať.

Špecifikácia

  • Dĺžka: 455 mm, šírka: 196 mm, výška: 207 mm
  • Rozchod kolies: 267 mm
  • Behúň: 160 mm (vpredu), 163 mm (vzadu)
  • Šírka/priemer pneumatiky: 33/90 mm (vpredu a vzadu)
  • Rebríkový rám
  • Pozdĺžny motor, pohon hriadeľom 4WD
  • 3-stupňový diferenciál
  • 4-ramenné tuhé zavesenie (vpredu a vzadu)
  • Prevodový pomer = 17,33:1 (pri použití štandardného 16T pastorka)
  • Typ motora 540
  • Elektronický regulátor otáčok (ESC) sa predáva samostatne.

Nutné k spojazdenie modelu

  • 2-kanálový R/C systém w/ESC
  • R6/AA/UM3 batérie pre vysielač
  • Batérie a nabíjačka

 Manuál EN

Napísať recenziu

Tamiya 1:10 Mercedes-Benz G 500 (CC-02)

Tamiya 1:10 Mercedes-Benz G 500 (CC-02)

Rebríkový rám podvozku CC-02, ktorý je navrhnutý pre širokú škálu terénnych situácií vrátane skalnatého terénu, je inšpirovaný vozidlami plnej veľkosti a je základom jeho vynikajúcej odolnosti.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30):