+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Zľavnený tovar

Posledné články

Navštívte náš blog

TAMIYA 1/48 F-35A Lightning II

TAMIYA 1/48 F-35A Lightning II Zväčšiť

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 7 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 7 vernostných bodov , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 1,40 €.


Tamiya

300061124

Ide o stavebnicu plastikového modelu v mierke 1/48. Dĺžka trupu: 326 mm, rozpätie krídel: 222 mm.

Viac detailov

Tento produkt nie je dostupný

Cena v eshope s DPH: 78,90 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

TAMIYA 1/48 F-35A Lightning II

top.jpg
Dĺžka: 326 mm. Obrázok zobrazuje namaľovanú a zmontovanú súpravu.

Najmodernejšie lietadlá
Stíhacie lietadlá sa od konca druhej svetovej vojny, keď sa objavili po prvýkrát, neustále vyvíjali, až sa dnešné lietadlá, ako napríklad F-35 Lightning II a F-22 Raptor, často nazývajú stíhačkami "piatej generácie"; od predchádzajúcich stíhačiek sa odlišujú napríklad vysoko pokročilými vlastnosťami stealth a sieťovou konektivitou. Lietadlo F-35, vyvinuté v rámci programu Joint Strike Fighter (JSF), integruje do svojej konštrukcie viacero funkcií a v čase písania tohto článku existujú tri typy: F-35A s konvenčným vzletom a pristátím (CTOL), F-35B s krátkym vzletom a vertikálnym pristátím (STOVL) a F-35C s väčším krídlom a chvostom; v týchto troch variantoch môže F-35 plniť rôzne úlohy bez toho, aby to malo vplyv na jeho pozorovateľnosť a príkladnú manévrovateľnosť. Viaceré senzory sú základom jeho pokročilých schopností a množstvo získaných údajov sa zdieľa prostredníctvom multifunkčného pokročilého dátového spojenia, ktoré pomáha poskytovať posádke vynikajúce informácie prostredníctvom veľkého displeja v pilotnej kabíne a systému displeja na prilbe. Prvý let lietadla F-35 sa uskutočnil v decembri 2006 a plánuje sa jeho nasadenie vo vzdušných zbraniach USA, Talianska, Japonska a ďalších krajín, keďže sa zdá, že toto lietadlo v najbližších rokoch zaujme významnú úlohu v oblasti obrany.

Informácie o modeli
★Ide o stavebnicu plastikového modelu v mierke 1/48. Dĺžka trupu: 326 mm, rozpätie krídel: 222 mm. ★Na povrchu sú rafinovane vymodelované časti radarového absorpčného materiálu (RAM). ★Vysoko presné vykreslenie vnútorných kanálov na nasávanie vzduchu v tvare písmena Y. ★Vyberte si medzi otvorenými a uzavretými priehradkami na zbrane. ★Súčasťou balenia sú diely na zostavenie samostatných jednotiek s otvorenou a zatvorenou strieškou, ktoré sa dajú po zostavení vymeniť. ★Stavajte so zasunutým alebo vysunutým nástupným rebríkom. ★Dýza motora je rozdelená na päť samostatných častí, aby pôsobila sviežo. ★Na modeli je vidieť množstvo detailov, napríklad interiér kokpitu a pristávacej plochy. ★Súčasťou sú diely na rekonštrukciu rakiet AIM-9X a AIM-120C, ako aj bômb GBU-12 a GBU-31 JDAM. ★Dodáva sa s figúrkou pilota zobrazenou s displejom na prilbe (HMD). ★Vyberte si z 9 dodaných možností značenia. Súčasťou balenia sú aj maskovacie nálepky na vrchlík.
pack.jpg
Balenie

d1.jpg
★Základom tejto presnej stavebnice pôsobivého modelu F-35A Lightning II je dôkladný výskum.
d2.jpg
★Model je možné zostaviť s rôznymi vzormi výzbroje: vyberte si z konfigurácií stealth, vzduch-vzduch a režim "beštia".
d3.jpg
★Možnosti označenia pokrývajú lietadlá so skoršími (použitie svetlejšej sivej okolo línií panelov) a neskoršími (väčšinou tmavosivými) náterovými schémami.

d4.jpg
★Tento obrázok nenamaľovaných dielov s nanesenou farbou zvýrazňujúcou línie panelov Tamiya ukazuje, ako sú na modeli zobrazené vzory náterov RAM.
d5.jpg
★Pozrite sa na F-35A v režime "Beast mode" s muníciou pripevnenou na všetkých šiestich zbraňových staniciach na bruchu lietadla.
d6.jpg
★Dvere zbraňového priestoru trupu sa dajú zostaviť otvorené alebo zatvorené; ak sú otvorené, zobrazujú detailné vyobrazenia rôznych káblov a vedení.

d7.jpg
★Na tomto obrázku je model so zatvorenými dverami zbraňového priestoru, ktorý ukazuje úžasné detaily dosiahnuté na podbrušku.
d8.jpg
★Výnimočné detaily sú aj v prednom podvozku. Kryt senzora EOTS je vyhotovený z priehľadného plastu.
d9.jpg
★Striešku možno znázorniť otvorenú alebo zatvorenú, pričom súčasťou sú diely pre vysunuté a zasunuté nástupné rebríky. Výber, výber...

d10.jpg
★Vyhradené otvorené a zatvorené časti striešky sa dajú po dokončení zapínať a vypínať. Dodávajú sa vytvarované s odtieňom, aby sa ušetrila práca s farbou.
d11.jpg
★Stavebnica obsahuje figúrku pilota s HMD a katapultovacím sedadlom. Tento obrázok zobrazuje diely nenamaľované s nanesenou farbou akcentu panelových línií Tamiya.
d12.jpg
★V rušnom kokpite je vidieť veľa realizmu. Na tomto obrázku sú zobrazené nenamaľované diely s nanesenou farbou Tamiya na zvýraznenie línií panelov.

d13.jpg
★Pozrite sa bližšie na päťdielne rozdelenie charakteristickej dýzy motora, ktoré vedie k veľmi presnej povrchovej úprave.
d14.jpg
★Súčasťou sú samostatné diely na rekonštrukciu rozširujúceho potrubia, ventilátora a ďalších detailov viditeľných vo vnútri samotnej trysky.
d15.jpg
★Súčasťou sú diely na zachytenie flaperónov hore alebo dole, ktoré sú po dokončení montáže modelu vymeniteľné.

d16.jpg
★Kontajner na vlečný padák, ktorý je jedinečný pre možnosť označenia nórskeho kráľovského letectva, je vytvorený pomocou samostatne vylisovaného dielu.
d17.jpg
★Súčasťou balenia je množstvo obtlačkov, celkovo 9 možností značenia, spolu s náterovými sekciami RAM a maskovacími nálepkami.
d18.jpg
★Súčasťou je farebná dokumentácia v plnej veľkosti, ktorá vysvetľuje zobrazenie náterov RAM, šablón a lietadiel amerického letectva.

d19.jpg
★K dispozícii sú aj špeciálne ilustračné strany pre možnosti označenia lietadiel z ôsmich ďalších leteckých zbraní.
d20.jpg
★Obrázok zostaveného prototypu modelu a prehľad vtokov, ktoré sú súčasťou stavebnice.


★V tomto videu si môžete pozrieť montáž modelu na základe jednotiek a oboznámiť sa s jeho vynikajúcou výbavou.

ill1.jpg
ill2.jpg

Manuál EN 1

Manuál EN 2

Manuál EN 3

  • Plastové Ano

Napísať recenziu

TAMIYA 1/48 F-35A Lightning II

TAMIYA 1/48 F-35A Lightning II

Ide o stavebnicu plastikového modelu v mierke 1/48. Dĺžka trupu: 326 mm, rozpätie krídel: 222 mm.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (4):