+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Zľavnený tovar

Posledné články

Navštívte náš blog

DJI Mini 3

DJI Mini 3 Zväčšiť

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 46 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 46 vernostných bodov , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 9,20 €.


DJI

CP.MA.00000584.01

DJI Mini 3 je kompaktný, ultraľahký (pod 249 g) kamerový dron, ktorý ponúka predĺženú výdrž batérie, úžasné video v rozlíšení 4K HDR na zachytenie dokonalých snímok. Taktiež je vybavený množstvom funkcií, ako je napríklad True Vertical Shooting na fantastické zábery pre použitie na sociálnych sieťach.

Viac detailov

Viac ako 20 ks

Skladom

Cena v eshope s DPH: 469,00 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

Vezmite si zážitky so sebou

DJI Mini 3 je kompaktný a ľahký dron pripravený na dobrodružstvo. Ponúka výbornú výdrž batérie, kvalitné video v rozlíšení 4K HDR na zachytenie verných farieb a detailov a zábavné funkcie, ako je True Vertical Shooting pre použitie na sociálnych sieťach. Či už ide o prechádzku po pláži, víkendový výlet s batohom alebo mesačný roadtrip, budete pripravení zachytiť každý okamih. Mini 3 má skladaciu konštrukciu a hmotnosť pod 249 g. DJI Mini 3 si môžete ľahko vziať do tašky alebo do vrecka na ďalšie dobrodružstvo.

Nechajte farby lietať

Nahrávajte v oslnivom rozlíšení 4K HDR s vernými farbami vo dne aj v noci. Kamera Mini 3 je vybavená 1/1,3 palcovým snímačom CMOS s duálnou natívnou citlivosťou ISO a technológiou HDR na úrovni čipu. Počas dňa môžete zachytiť detaily svetiel a tieňov a dosiahnuť tak jemnejšie vizuálne výsledky s väčšou hĺbkou. Pokračujte v jasnom a živom snímaní, aj keď sa deň zmení na noc.

Všetko záleží na detailoch

Kamera s clonou f/1,7 a väčšími 2,4μm pixelmi 4 v 1 zaznamenáva jasné detaily a poskytuje výnimočné snímky aj pri slabom osvetlení. Vďaka štvornásobnému zoomu môžete ešte viac preskúmať a spoznať miesta, než začnete fotografovať. Či už sa jedná o vyrastený strom alebo vysokú budovu, komponujte záber esteticky a udržujte všetko v zábere. Inovatívna konštrukcia gimbalu umožňuje fotoaparátu širokouhlý náklon a rýchlym prepnutím na režim True Vertical Shooting sa z bežného záberu stane pôsobivé umelecké dielo pripravené na použitie na sociálnych sieťach.

Maximálny účinok, minimálne vynaložené úsilie

Či už sa jedná o vyrastený strom alebo vysokú budovu, komponujte záber esteticky a udržujte všetko v zábere. Inovatívna konštrukcia gimbalu umožňuje fotoaparátu širokouhlý náklon a rýchlym prepnutím na režim True Vertical Shooting sa z bežného záberu stane pôsobivé umelecké dielo pripravené na použitie na sociálnych sieťach. Panoráma podporuje 180 °, širokouhlé a okrúhle panoramatické fotografie, takže do každej snímky sa zmestí ohromujúce množstvo obsahu.

Bez námahy obratný

Lietanie je jednoduchšie, než si myslíte, a DJI Mini 3 podporuje množstvo inteligentných funkcií, ktoré vám pomôžu ihneď začať. Funkcia automatického vzletu vám pomôže začať let. Funkcia návratu domov (RTH) zahŕňa funkcie Chytrý RTH, RTH pri slabej batérii a RTH pri poruche. Táto funkcia dáva dronu pokyn k automatickému návratu do východiskového bodu v situáciách, ako je výpadok signálu alebo slabá batéria. Dron kombinuje GNSS so spodným kamerovým systémom a systémom infračerveného snímania, aby sa stabilne a presne vznášal, a vy ste tak mohli lietať s istotou.

Obsah balenia:

1x dron DJI Mini 3
1x DJI RC-N1 diaľkový ovládač
1x DJI RC-N1 RC kábel (konektor USB typu C)
1x DJI RC-N1 RC kábel (konektor Lightning)
1x DJI RC-N1 RC kábel (štandardný Micro-USB konektor)
1x Inteligentná letová batéria
1x Náhradná vrtuľa (pár)
6x Náhradné skrutky
1x Skrutkovač
1x Ochranný kryt gimbalu
1x Kábel PD z typu C na typ C

Napísať recenziu

DJI Mini 3

DJI Mini 3

DJI Mini 3 je kompaktný, ultraľahký (pod 249 g) kamerový dron, ktorý ponúka predĺženú výdrž batérie, úžasné video v rozlíšení 4K HDR na zachytenie dokonalých snímok. Taktiež je vybavený množstvom funkcií, ako je napríklad True Vertical Shooting na fantastické zábery pre použitie na sociálnych sieťach.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (6):