Zážitky, ktoré letia!

DJI Mini 2 je ideálny pre začiatočníkov, výkonný a skrátka mini. Pôsobivý výkon, ohromujúci kvalita obrazu a kreatívne videá, na to všetko vám bude stačiť niekoľko kliknutí. Preskúmajte úplne novú perspektívu a zachyťte okamihy, vďaka ktorým je váš život jedinečný.

Je veľa miest, ktoré navštívite len raz za život. Vezmite si so sebou DJI Mini 2, získajte jedinečnú perspektívu a využite svoje cestovanie na maximum.

Vyrazte naľahko a lietajte voľne

Ako ľahký je DJI Mini 2? Pri hmotnosti nižšej ako 249g váži zhruba rovnako ako jablko a zmestí sa do dlane vašej ruky. Mini 2 je vaším ideálnym, kompaktným a pohodlným spoločníkom na cesty, ktorý transformuje spôsob, akým zachytávate svoje obľúbené spomienky. [1]


Malý, ale mocný

Vďaka intuitívnym a pokročilým funkciám ukrytým v prenosnom tele poskytuje DJI Mini 2 úplnú slobodu tvorby, kedykoľvek a kdekoľvek chcete. Či už natáčate na opustenej pláži alebo zaznamenávate detaily zábavného rodinného stretnutia, Mini 2 to všetko zvládne.

Vysoký výkon

Môže sa zdať malý, ale ukrýva v sebe ohromný výkon.

Vďaka maximálnej výdrži batérie 31 minút poskytuje DJI Mini 2 viac než dostatok času na obstaranie dokonalého záberu. [2]

Mini 2 dokáže odolať vetru úrovne 5 a vzlietnuť v maximálnej výške 4 000 metrov, takže vaše zábery budú stabilné ako pri lete pozdĺž veterného pobrežia, tak vysoko nad alpským lesom.

Prenos videa OcuSync 2.0

Skúmajte svet bez obmedzenia.

Mini 2 podporuje prenos HD videa až na 10 km a má vynikajúce funkcie proti rušeniu, čo vám dáva možnosť lietať ďalej a vidieť jasnejšie. [3]

Pôsobivá kvalita obrazu

Prežite svoje nejlepšie okamihy znova vďaka záberom, ktoré vás ohromia.

3osý gimbal so 4K kamerou

Ako kebyby ste si prehrávali svoje spomienky.

Fotoaparát s rozlíšením 12 Mpx prináša pôsobivý obsah. Spolu s 4K / 30fps videom a 3osým motorizovaným gimbalom zaisťuje Mini 2 ohromujúci kvalitu obrazu, ktorý zostáva plynulý, bez ohľadu na to, ako dobrodružné bude vaša pilotovanie.

Tlačidlo: 4K Video

4násobný zoom

Pre svoj vysnívaný záber nemusíte letieť bližšie.

4-násobný digitálny zoom robí prechody medzi zábermi z rôznych vzdialeností a kompozícií bezpečnejšie a jednoduchšie.

QuickShots

Okamžite ovládnete leteckú fotografiu.

Pomocou niekoľkých kliknutí DJI Mini 2 automaticky zaznamenáva a natáča videá na profesionálnej úrovni, a zdieľa ich priamo na sociálnych médiách. Či už ste začiatočník alebo pokročilejší letec, aplikácia DJI Fly vám pomôže vytvoriť pôsobivé výsledky, doplnené zvukovou stopou a filtre.

Funkcie: Dronie, Helix, Rocket, Circle, Boomerang

Panoráma

Ukážte, ako epický je váš výhľad. Vyberte si medzi širokouhlými 180 ° a Sphere panorámami. DJI Mini 2 urobí zvyšok a takmer okamžite vytvorí panoramatické majstrovské dielo.

Vylepšené fotografie

Prečo vyčkávať so zdieľaním vašich najlepších fotografií?

Aplikácia DJI Fly obsahuje inteligentnú integrovanú optimalizáciu fotografií. Aplikácia po stiahnutí fotografie automaticky zvýši kvalitu obrazu, čo má za následok živé farby a detaily, ktoré sa vyniknú. Uľahčite si svoju kreativitu medzi mrakmi, skvelé zábery máte na dosah.

Zjednodušený let pre ohromující obsah

DJI Mini 2 starostlivo optimalizuje užívateľské prostredie a inteligentné funkcie. Vďaka inteligentnému návratu domov, automatickému vzletu a presnému visu na mieste je prevádzka efektívnejšia a bezpečnejšia ako kedykoľvek predtým. [4]

Keď je vaším ihriskom obloha, možnosti sú nekonečné.

Miesta na lietanie

Objavte nové dobrodružstvá.

Nie ste si istí, kde lietať? Hľadanie miesta na vzlet už nemusí byť pálčivým problémom. Naplánujte si itinerár vopred pomocou aplikácie DJI Fly a kto vie? Trebárs narazíte na ďalších nadšencov leteckej fotografie. [5]

Priame sťahovanie a okamžité úpravy

Je to také jednoduché.

QuickTransfer

Keď sa Mini 2 dostane do blízkosti vášho inteligentného telefónu, aplikácie DJI Fly ho automaticky rozpozná, pripojí a synchronizuje vybraté fotografie a videá rýchlosťou 20 MB / s. [6]

Stiahnutie výrezu

S touto novou funkciou môžete ľahko vystrihnúť časť záznamu, ktorú chcete upraviť a stiahnuť. Hon na váš najlepšiu snímku alebo starosti s nedostatočným úložiskom sú minulosťou.

Nápadité šablóny

Intuitívny editor aplikácia DJI Fly obsahuje rozmanitú sadu kreatívnych šablón. Lietanie, fotografovanie, úpravy a zdieľanie možno vykonávať takmer okamžite, čo vám umožňuje vytvárať a zdieľať aj na cestách.

Pozrite se sami

DJI Mini 2 v sebe skrýva vysoký výkon v neuveriteľne ľahkom tele. Mini 2 je ideálnou voľbou pre začiatočníkov a tvorcov obsahu, ktorí chcú dosiahnuť vyššiu úroveň. Získajte vopred predstavu o tom, aké to je vlastniť Mini 2.

Rozmery zobrazené v AR sa môžu líšiť od rozmerov skutočného produktu.

Dostatok príslušenstva

Optimálne možnosti pre každú príležitosť

360° kryt vrtulí

Chráňte vrtule Mini 2 pre väčšiu bezpečnosť letu.

Vhodné pre lietanie v interiéri a na miestach s prekážkami. [7]

Obojsmerný nabíjací rozbočovač

Toto praktické príslušenstvo pojme tri batérie a nabíja ich postupne. Možno ho tiež použiť ako mobilné zdroj energie na nabíjanie diaľkového ovládača, smartphonu a ďalších zariadení. [8]

DJI Mini Bag +

Táto taška pre každodenné použitie je dostupná v rôznych farbách a pojme Mavic Mini, Mini 2 a ďalšie príslušenstvo. [9]

Nabíjacia základňa

Táto dômyselná vitrína uschová a zároveň nabíja Mini 2, čo vám umožní svoj dron štýlovo predviesť. [10]

DIY kreatívna sada

Kreatívna sada obsahuje samolepky a perá, ktoré vám umožnia vytvoriť si jedinečné pečiatky pre váš Mini 2. [11]

Snap adaptér

Prispôsobte si Mini 2 pomocou niekoľkých zábavných kompatibilných doplnkov. [12]

Príprava a prvý let:

Poznámky:

1. Vzletová hmotnosť lietadla zahŕňa batériu, vrtule a kartu microSD. Pred použitím skontrolujte všetky príslušné pravidlá a predpisy a v blízkosti ostatných vždy lietajte bezpečne.

2. Merané pri konštantnej rýchlosti 14 km / h za bezvetria.

3. Bez prekážok, bez rušenia a v súlade s FCC. Špecifikácie maximálneho letového rozsahu je proxy pre silu
a odolnosť rádiového spojenia. Odkazuje iba na maximálnu jednosmernú letovú vzdialenosť bez ohľadu na návrat domov. Vždy dodržujte miestne pravidlá a predpisy a pokiaľ nie je povolené inak, lietajte s Drone v zornom poli.

4. Umiestnenie videnie vyžaduje nereflexné, rozoznateľné povrchy a primerané osvetlenie. K dispozícii v nadmorských výškach od 0,5 do 30 m. Presnosť vertikálneho a horizontálneho polohovania je v rozmedzí ± 0,1 m.

5. V súčasnej dobe sú Fly Spots k dispozícii len v Číne.

6. Tieto dáta predstavujú najvyššiu rýchlosť sťahovania vo frekvenčnom pásme 5,8 GHz. Pri použití funkcie QuickTransfer vo frekvenčnom pásme 2,4 GHz je maximálna rýchlosť sťahovania 6 MB / s.

7. 360 ° kryt vrtulí je potrebné zakúpiť samostatne. Z dôvodu zaistenia bezpečnosti sa vyvarujte akéhokoľvek kontaktu medzi Drone a vami alebo inými osobami, keď je dron zapnutý.

8. Obojsmerný nabíjací rozbočovač je potrebné zakúpiť samostatne.

9. DJI Mini Bag + je potrebné zakúpiť samostatne.

10. Nabíjací základňu je potrebné zakúpiť samostatne.

11. DIY kreatívne sadu je potrebné zakúpiť samostatne.

12. Snap adaptér je potrebné zakúpiť samostatne. Príslušenstvo musí byť ľahší ako 30 gramov. Pred vzletom sa uistite, že je Snap adaptér a pripojené zariadenia správne upevnená.

 

* Všetky parametre uvedené na tejto stránke boli merané v kontrolovanom testovacom prostredí. Výsledky sa môžu líšiť; riaďte sa prosím aktuálnymi skúsenosťami s produktom.

 

** Pri robení fotografií a video obsahu zobrazeného na tomto webe boli dodržané všetky príslušné zákony a predpisy.