+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Posledné články

Navštívte náš blog

Tamiya 1:35 Ger. Sturmgeschütz III B (1) StuG.

Tamiya 1:35 Ger. Sturmgeschütz III B (1) StuG. Zväčšiť

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 3 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 3 vernostných bodov , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,60 €.


Tamiya

300035281

Tamiya teraz vydáva tento presne reprodukovaný raný variant široko vyrábaného útočného dela ako najnovší prírastok do našej charakteristickej série vojenských miniatúr v mierke 1/35.

Viac detailov

Tento produkt nie je dostupný

Cena v eshope s DPH: 39,90 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

Tamiya 1:35 Ger. Sturmgeschütz III B (1) StuG.

Veľmi očakávaný StuG III Ausf.B v mierke 1/35

Vďaka svojej nízkej siluete, krátkohlavňovému hlavnému kanónu a charakteristickej nadstavbe so skloneným pancierom je Sturmgeschütz III Ausf.B obľúbeným objektom pre vojenských modelárov. Tamiya teraz vydáva tento presne reprodukovaný raný variant široko vyrábaného útočného dela ako najnovší prírastok do našej charakteristickej série vojenských miniatúr v mierke 1/35.

Fotoleptané diely pre viac detailov

Fotoleptané diely, ako je sieťka zadného prívodu vzduchu a kryty svetlometov, poskytujú dodatočnú úroveň realizmu.

Hliníková hlaveň a pohyblivé zavesenie

Súčasťou tejto stavebnice je aj presne vyrobená hliníková hlaveň pre krátky 75 mm hlavný kanón, doplnená o vnútorné drážkovanie hlavne. Realistické zavesenie je plne pohyblivé, čo umožňuje, aby sa pásy prispôsobili akémukoľvek zvlnenému povrchu, čo zvyšuje možnosti diorámy.

Diely zobrazujú vybrané detaily interiéru

Poklopy sa môžu modelovať v otvorenej polohe, aby sa odhalili detaily priestoru pre posádku a strojovne. Súčasťou sú 4 typy vysokokvalitných značiek spolu s farebným sprievodcom maľovaním.

O Sturmgeschütz III Ausf.B

Na začiatku druhej svetovej vojny, keď nemecká armáda začala rýchlu ofenzívu, vznikla potreba vysoko mobilného podporného vozidla pre pechotu, ktoré by mohlo poskytnúť silnú palebnú silu na pomoc pechote pri prelomení obrany. Sturmgeschutz III bol navrhnutý tak, aby spĺňal túto požiadavku, pričom Ausf.B bol prvým sériovo vyrábaným variantom. Tieto vozidlá s dobre pancierovaným priestorom pre posádku s 50 mm čelným a 30 mm bočným pancierom a vyzbrojené 75 mm kanónom StuK 37 L/24 sa používali počas invázie na Balkán, ako aj v operácii Barbarossa. Ako vojna pokračovala, StuG III sa okrem úlohy útočného dela ocitol aj v úlohe stíhača tankov a často sa používal ako náhrada za skutočné bojové tanky.

Manuál EN

  • Plastové Ano

Napísať recenziu

Tamiya 1:35 Ger. Sturmgeschütz III B (1) StuG.

Tamiya 1:35 Ger. Sturmgeschütz III B (1) StuG.

Tamiya teraz vydáva tento presne reprodukovaný raný variant široko vyrábaného útočného dela ako najnovší prírastok do našej charakteristickej série vojenských miniatúr v mierke 1/35.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30):