+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Zľavnený tovar

Posledné články

Navštívte náš blog

Stavebnica Teifoc Veľká sada tehličiek + malta 280ks

Stavebnica Teifoc Veľká sada tehličiek + malta 280ks Zväčšiť

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 2 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 2 vernostných bodov , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,40 €.


Teifoc

48003588

Stavebnica Teifoc Veľká sada tehličiek + malta 280ks

Viac detailov

Tento produkt nie je dostupný

Cena v eshope s DPH: 25,90 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

Stavebnica Teifoc Veľká sada tehličiek + malta 280ks

Informácie o produkte:

Veľká sada príslušenstva Teifoc TEI 1500 obsahuje viac ako 280 komponentov a slúži ako doplnok k existujúcim stavebniciam. 
Tento balík príslušenstva je tiež ideálny na jednoduché vyskúšanie a spoznávanie stavebného sveta Teifoc. Táto doplnková súprava je však veľmi vhodná aj na použitie v modelárstve.
Sada obsahuje rôzne tehly (192 tehál, 52 polovičných tehál, 20 malých a 20 veľkých trojuholníkových tehál), hladidlo na maltu, zásobník na maltu a 500g balenie malty.
Plán budovy nie je súčasťou sady príslušenstva Teifoc 1500.

Stavanie pomocou systému stavebnice z tehál
Deti od 6 rokov si môžu zo stavebnice Teifoc postaviť rôzne budovy, ako napríklad dom, vilu, farmu, hrad, veterný mlyn a mnoho ďalších. Jednotlivé mini tehličky sa ukladajú vrstvu po vrstve na seba. Ako spojovací prostriedok slúži vo vode rozpustná malta. Postup je rovnaký ako v skutočnom živote: Malta sa zmieša a nanesie na tehly pomocou malej murárskej lyžice. Je na vás, či sa budete riadiť stavebnými plánmi, alebo budete stavať voľne.
Stavanie so vzrušujúcimi stavebnicami z tehličiek podporuje mnohé dôležité zručnosti, ako je koordinácia rúk a očí, jemná motorika, priestorové myslenie a kreativita. Ale predovšetkým je táto praktická hračka jednoducho zábavná!

TEI 1500 krátke informácie

  • vhodné od 6 rokov
  • bez stavebného plánu
  • balík príslušenstva s viac ako 280 komponentmi na doplnenie súpravy
    • 192x tehly 32 x 16 x 12 mm
    • 52x tehly polovica 16 x 16 x 12 mm
    • 20x trojuholníky veľké 27 x 14 x 12 mm
    • 20x trojuholníky malé 15 x 14 x 12 mm
    • 1x murárska lyžica
    • 1x zásobník na maltu
    • 500 g malty

Čo je to stavebnica Teifoc?

Stavebnice Teifoc pozostávajú zo skutočných pálených tehál, ktoré sa kladú maltou Teifoc "ako v skutočnosti". Malí stavitelia domov od 6 rokov si môžu už od útleho veku realizovať svoj vlastný vysnívaný dom. Modelári však v sortimente nájdu aj širokú škálu rôznych tvarov tehál, strešných škridiel a dizajnových prvkov. Či už chcete postaviť jednoduchý domček s doskovou strechou, točitú vilu s estetickou rovnou strechou alebo obrovský rytiersky hrad s hradbami, vežami, palácom, padacím mostom a všetkým ostatným: všetko je možné, a keďže s úlohami rastiete, všetko sa dá kombinovať. Možno by sa dala postaviť celá dedina s rôznymi domami, veterným a vodným mlynom, kostolom a stajňami?
Keďže malta je rozpustná vo vode, tehly, obkladačky, okná a všetky ostatné komponenty sa dajú vždy znovu použiť. Keďže na výrobu stavebníc Teifoc sa používajú len prírodné materiály, sú zdravotne neškodné. Aj malta sa skladá výlučne z jemného piesku a kukuričného extraktu.
Stavebnice Teifoc podporujú kreativitu a motorické zručnosti detí, ako aj ich logické a priestorové myslenie a schopnosť plánovať. Vďaka širokému sortimentu stavebníc a jednotlivých dielov je samozrejme možné vytvárať aj mimoriadne zložité stavby.
Systém kamenných stavebníc sa používa aj vo vzdelávacej oblasti. Stavebnice sú vhodné nielen na čiastočné stavanie malých skupín pre deti.

Kde sa stavebnice vyrábajú ?

Výroba stavebníc, ktoré sa pôvodne vyrábali v Španielsku, sa pred niekoľkými rokmi presunula do Nemecka a vykonáva ju renomovaná spoločnosť Eichsfelder Technik eitech GmbH so sídlom v Pfaffschwende v Durínsku.
To znamená, že tieto skvelé stavebnice sú vyrobené v Nemecku. Výrobca kovových stavebníc sa môže pochváliť viac ako 60-ročnou históriou a vzhľadom na neustále rastúci dopyt rozšíril svoje výrobné priestory.

Pre aký vek je stavebnicový systém vhodný ?

Stavebnice Teifoc sú ideálne pre deti od približne 6 rokov. Ak vám otec trochu pomôže, úspech môžete dosiahnuť skôr. Samozrejme, vek staviteľov nie je obmedzený. Zložitejšie konštrukcie sú vhodné od 8 alebo 10 rokov. Aj skúsení stavitelia modelov nájdu s tehlovými konštrukciami širokú škálu aktivít. Vďaka veľkému množstvu rôznych stavebných prvkov možno realizovať zložité stavby podľa vlastného plánu rovnako ľahko ako jednoduché steny alebo mosty.

Napísať recenziu

Stavebnica Teifoc Veľká sada tehličiek + malta 280ks

Stavebnica Teifoc Veľká sada tehličiek + malta 280ks

Stavebnica Teifoc Veľká sada tehličiek + malta 280ks

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (5):