+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Zľavnený tovar

Posledné články

Navštívte náš blog

NOCH Rybári H0

NOCH Rybári H0 Zväčšiť

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 1 vernostný bod. Za obsah košíku získate celkom 1 vernostný bod , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,20 €.


NOCH

NO15891

Sada figúrok "Výlet k jazeru" obsahuje 5 figúrok.

Viac detailov

6 ks

Cena v eshope s DPH: 15,49 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

NOCH Rybári H0

Výlet k jazeru

Rybolov je mimoriadne pekný koníček. Najmä cez víkendy sa rybári môžu vybrať na skvelé výlety k jazerám a nedotknutým brehom riek. Rybári si tak môžu užívať prírodu a zároveň chytať ryby. O večeru je postarané. S novou sadou figúrok NOCH získate 5 realistických figúrok na rybárskom výlete a oranžový gumený čln, ktorý premení každé nedotknuté jazero alebo rieku na nezabudnuteľný zážitok.

Sada figúrok "Výlet k jazeru" obsahuje 5 figúrok. Medzi nimi sú 4 rybári, ktorí stoja na brehu. Jedna rybárka má na sebe červené bikiny a rybársky klobúk; v jednej ruke drží rybársky prút a v druhej čerstvo ulovenú rybu. Ďalší rybár, ktorý má na sebe krátke hnedé nohavice a modrý top, sa nadšene fotografuje. Ďalší dvaja rybári nadšene mávajú rybárskymi prútmi. Jeden z nich má na sebe tmavozelenú vestu cez žltý top a tiež béžové rybárske nohavice, topánky wellington a rybársky klobúk. Druhý rybár má na sebe podobné oblečenie, ale cez sivý sveter má tmavomodrú vestu. Jeho rybárske nohavice, topánky wellington a klobúk sú podobné.

Ďalší rybár sedí v nápadnom oranžovom gumovom člne a tiež má natiahnutý rybársky prút. Na hlave má rybársky klobúk, hnedú vestu cez svetlomodrý top a tmavozelené nohavice.

Vhodné pre mierku H0 1:87

Napísať recenziu

NOCH Rybári H0

NOCH Rybári H0

Sada figúrok "Výlet k jazeru" obsahuje 5 figúrok.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30):