+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Zľavnený tovar

Posledné články

Navštívte náš blog

Vlies 2,0 m2 rolka biely

Vlies 2,0 m2 rolka biely Zväčšiť

Za tento produkt nie sú žiadne vernostné body.


Hořejší model

HOR0063-10

Rozmery balenia: 2,0 m2 = šírka rolky 100 cm, dĺžka 2,0 m. Extrémne ľahký (24 g/m2) a mimoriadne pevný polyesterový poťahový materiál.

Viac detailov

Tento produkt nie je dostupný

Cena v eshope s DPH: 6,96 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

Vlies 2,0 m2 rolka biely

Rozmery balenia: 2,0 m2 = šírka rolky 100 cm, dĺžka 2,0 m


Extrémne ľahký (24 g/m2) a mimoriadne pevný polyesterový poťahový materiál. Vďaka jeho vynikajúcim vlastnostiam ho možno použiť na modely prakticky akejkoľvek veľkosti. vzhľad a pracovný postup sú identické s papierom, ale sú potrebné len 3-4 vrstvy laku. Vyrába a dodáva sa len v bielej farbe, farbí sa nitrolakom, farbí sa špeciálnymi farebnými tinktúrami. Vysoko odolný proti roztrhnutiu, nevybledne, nestarne.

VLIES
NETKANÝ POLYESTER
ľahký a pevný poťahový materiál pre modely lietadiel

  • nízka hmotnosť - len 24 g/m2
  • extrémne vysoká pevnosť - 5 cm široký pás vydrží zaťaženie 5 kg
  • vysoká odolnosť proti roztrhnutiu
  • vlhkosť a starnutie nemajú vplyv na povlak
  • nízka cena

Návod na poťahovanie

  1. Povrchy sa natierajú obvyklým spôsobom ako pri papieri. Vlies sa položia hladkou stranou von. Urobte výrez podľa veľkosti potiahnutého s presahom približne 20 mm. Vlákna materiálu sú silne orientované. Preto položte vrstvu tuhšou stranou rovnobežne s rozpätím krídla (časti). Kostra by sa mala 1-2 krát natrieť zriedeným nitrolakom a nechať zaschnúť. Potom umiestnite výrez na kostru a materiál zlepte tak, že ho natriete silne zriedeným lakom na vonkajšej strane náteru. Pri skladaní cez ostré hrany (napr. odtokové hrany) použite žehličku. Navlhčenie  nepomáha, odvádzanie vlhkosti nereaguje na vlhkosť.
  2. Po nanesení povlaku na celú časť (krídlo a pod.) vypnite povlak teplom žehličky alebo len napínacím lakom. Nastavenie tepla je veľmi jednoduché, vrásky alebo záhyby zmiznú bez stopy. Vhodné nastavenie žehličky zistíte postupným nastavovaním teploty žehličky až kým sa povlak nezačne vypínať. Vysoká teplota by mohla spôsobiť poškodiť poťah (diery).
  3. Na dosiahnutie nepriepustného náteru zvyčajne postačujú 3-4 vrstvy laku. V závislosti od riedenia. Povrch náteru nebrúste, náter by sa nenávratne "chlpatý".
  4. Prípadné diery v nátere opravte "zašitím" lakom. Ak je náter v blízkosti opravovaného otvoru vytiahnutý (uvoľnený), opravte ho opäť pomocou tepla žehličky.

Vlieso sa dodáva len v bielej farbe a nie je možné ho farbiť bežnými spôsobmi. Farba je možné nastriekať. Odporúčame používať špeciálne tinktúry, ktoré sú sa pridávajú do farby v pomere približne 10 dielov riedidla, 1 diel nitrolaku a 1 diel tinktúry. Tinktúry sú k dispozícii v červenej, žltej a modrej farbe. Ostatné farby je možné miešať. Sýtejší odtieň sa dosiahne opakovaným striekaním.

Napísať recenziu

Vlies 2,0 m2 rolka biely

Vlies 2,0 m2 rolka biely

Rozmery balenia: 2,0 m2 = šírka rolky 100 cm, dĺžka 2,0 m. Extrémne ľahký (24 g/m2) a mimoriadne pevný polyesterový poťahový materiál.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30):