+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Posledné články

Navštívte náš blog

BRAVO SX BIELY 2,4GHz RTF Profipack

BRAVO SX BIELY 2,4GHz RTF Profipack Zväčšiť

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 7 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 7 vernostných bodov , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 1,40 €.


Nine Eagles

25066

Jednorotorový elektrovrtuľník o hmotnosti len 28g, vyniká vysokou stabilitou a je dodávaný v sete s vysielačom 2,4GHz (mód 1 a 2) a 2x pohonným akumulátorom LiPol 150mAh.

Viac detailov

Tento produkt nie je dostupný

Cena v eshope s DPH: 79,00 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

Na začiatku 60. rokov sa uskutočnila súťaž americkej armády (ku ktorej sa pripojilo i námorníctvo) o ľahký prieskumný vrtuľník. Víťazstvo si odniesla firma Hughes s "Modelom 369", ktorý neskôr vstúpil do vojenských služieb ako OH-6 Cayuse. Civilné prevedenie sa predávalo ako Hughes 500 a stalo sa nesmrteľnou legendou. Dodnes je všeobecne považovaný za najkrajší a najlepší vrtuľník, aký bol kedy skonštruovaný. V priebehu rokov bol zdokonaľovaný a vyvíjaný, a tiež sa menilo označenie výrobcu, tak ako pôvodné Hughes Helicopters prechádzali rôznymi fúziami. V súčasnosti stroja nadväzujúci na pôvodnú "Päťstovky" vyrába firma MD Inc. Helicopters patriaci pod krídla McDonnell Douglas. Model BRAVO SX je polomaketou modernizovaného prevedenie MD 530, ktoré na prvý pohľad spoznáte podľa zahrotené prednej časti kabíny odlišujúci ich od oválnych "päťstoviek".

BRAVO SX používa mechaniku takmer úplne zhodnú s obľúbeným izbovým vrtuľníkom Colibri PRO - je to vrtuľník úplne klasickej koncepcie s jedným nosným rotorom s pevným kolektívom s mechanickým stabilizátorom Bell-Hiller a vyrovnávacím rotorom neseným na chvostovým nosníka. Jeho letová hmotnosť je len 33 g. BRAVO SX je vhodný predovšetkým pre lietanie vo väčších uzavretých priestoroch alebo aj vonku za bezvetria.

BRAVO SX vďaka jednorotorové koncepcii zaisťuje výbornú ovládateľnosť; jeho letový prejav je ďaleko živší, než u dvorotorových vrtuľníkov ako Colibri alebo SOLO. Rýchlejšie a citlivejšie reaguje na riadiace povely, takže jeho pilotáž je trochu náročnejšia - vyžaduje sústredenie a rýchle reakcie. BRAVO SX je tak oveľa bližšie k "pravému" vrtuľníka (ako je napríklad Mini Titan E325), ale vďaka možnosti prepínania veľkosti výchyliek je pohodlne prístupný aj pre úplných začiatočníkov. Proste najprv začnete s malými výchylkami, kedy je vrtuľník stabilnejší a na riadiace povely reaguje miernejšie. A akonáhle zvládnete základy pilotáže, "kopne" tam plné výchylky a poriadne rozvírite prach v obývačke!

Konštrukcia BRAVO SX je prevažne plastová. Trup je škrupina z tenkého a veľmi ľahkého plsti, ľahko snímateľná po vyskrutkovaní niekoľkých skrutiek. Nosný aj vyrovnávací rotor majú svoj vlastný elektromotor. Ovládanie modelu zabezpečuje riadiaca jednotka, ktorá v sebe skrýva nielen regulátory pre motory nosného a vyrovnávacieho rotora a prijímač, ale aj serva pre ovládanie cykliky a gyroskop. Vďaka svojej nízkej hmotnosti je BRAVO SX prakticky nerozbitný, pri stretoch s múrom, nábytkom alebo podlahou obzvlášť oceníte pružnú stabilizačnú tyč s jadrom z oceľovej struny.

Na ovládanie slúži RC súprava pracujúca v pásme 2,4 G. Veľkou výhodou vysielača je možnosť v priebehu niekoľkých minút zmeniť módu krížových ovládačov na usporiadanie v Móde 1 (plyn vpravo) alebo Módu 2 (plyn vľavo). Vysielač ponúka prepínanie dvojitých výchyliek a je vybavený displejom, ktorý znázorňuje, ktoré výchylky (veľké / malé) sú zapnuté, pozíciu digitálnych trimov pod.

RC set obsahuje:

  • Vrtuľník BRAVO SX pripravený k letu
  • Vysielač 2,4GHz J4
  • 2x Li-Poly akumulátor 3,7 V 150 mAh
  • Štyri tužkové batérie pre vysielač
  • krížový skrutkovač
  • alu kufor
  • nabíjač na 220v na 2 aku
Modely vrtulníkov

Napísať recenziu

BRAVO SX BIELY 2,4GHz RTF Profipack

BRAVO SX BIELY 2,4GHz RTF Profipack

Jednorotorový elektrovrtuľník o hmotnosti len 28g, vyniká vysokou stabilitou a je dodávaný v sete s vysielačom 2,4GHz (mód 1 a 2) a 2x pohonným akumulátorom LiPol 150mAh.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (23):