+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Zľavnený tovar

Posledné články

Navštívte náš blog

DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro Zväčšiť

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 82 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 82 vernostných bodov , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 16,40 €.


DJI

CP.MA.00000488.01

Dron - 3840×2160 kamera, dosah prenosu 12000 m, doba chodu 34 min, max. rýchlosť 57.6 km/h, GPS, autopristátie, detekcia prekážok, stabilizácia obrazu a otáčacia kamera, 0GB vnútorná pamäť, 256GB, hmotnosť 249 g

Viac detailov

Tento produkt nie je dostupný

Cena v eshope s DPH: 829,00 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro – kompaktný dron plný výkonu vyniká veľkou výdržou a sériou funkcií

Zaobstarajte si kompaktný a výkonný dron Mini 3 Pro renomovaného výrobcu DJI a vydajte sa do oblakov, odkiaľ urobíte zábery berúce dych. 1/1,3-palcový CMOS snímač vám umožní nahrávať video pri 4 K/60 fps a urobiť detailné fotografie. O stabilitu videí a snímok sa stará 3-osí inovovaný gimbal. Ten je teraz prepracovaný tak, že môžete jednoducho a rýchlo zapínať horizontálne alebo vertikálne snímanie. Pri drone RC DJI Mini 3 oceníte nielen kvalitné spracovanie, ale aj to, že ide naozaj o mini dron. Váha tohto šikovného stroja je totiž približne 249 gramov a zmestí sa vám akurát do dlane alebo do vrecka. Vydajte sa s dronom na cesty a zachyťte všetko, čo sa okolo vás deje – unikátnu situáciu, fantastické výhľady a mnoho ďalších zaujímavostí. S kompaktným dronom DJI Mini 3 Pro sa fantázií medze nekladú. Výdrž prevádzky dronu DJI Mini 3 Pro atakuje hodnotu až 34 minút, a to vďaka použitiu inteligentnej letovej batérie. Pokiaľ chcete byť vo vzduchu ešte dlhšie, môžete upgradovať na inteligentnú letovú batériu Plus a vychutnávať si lety s dĺžkou až 47 minút2.

Menej ako 249 gramov1

4K HDR video

Trojsmerné snímanie prekážok

Predĺžená výdrž batérie2

True Vertical Shooting

Focus Track6

Z kvality záberu dronu DJI Mini 3 sa vám zatají dych

S dronom DJI Mini 3 Pro môžete popustiť uzdu vašej kreativite cez deň aj v noci. Dron je totiž bez problémov schopný pracovať v širokej škále svetelných podmienok vďaka použitému 1/1,3-palcovému CMOS snímaču s duálnym natívnym ISO. Tento snímač podporuje aj priamy výstup HDR záberov3. Najvyššie štandardy leteckej fotografie sú dosiahnuté vďaka väčším 2,4 μm pixelom a clone so svetelnosťou f/1,7. S dronom DJI Mini 3 Pro môžete tvoriť unikátne letecké videá (4 K/60 fps) a fotografie (48 Mpx RAW). O mimoriadnu farebnosť sa stará režim D-Cinelike Color, ktorý poskytne bohatšie farebné možnosti a väčšiu flexibilitu pri postprodukcii.

Nenechajte sa počas letu prekvapiť žiadnou prekážkou

Chopte sa bez obáv ovládania dronu DJI Mini 3 Pro a lietajte s mimoriadnou istotou. Kompaktný osobný dron podporuje aktívne snímanie prekážok tromi smermi. To je dosiahnuté použitím predných, zadných a spodných senzorov s dvojitým videním. Práve na tieto účely bolo aj telo dronu DJI Mini 3 Pro špeciálne prispôsobené na získanie širšieho rozsahu snímania a vyššej bezpečnosti počas letu. Pokročilý asistenčný systém APAS 4.04 v reálnom čase deteguje objekty, ktoré sa nachádzajú v dráhe letu dronu. Vďaka tomu zvládne dron DJI Mini 3 vyhnúť sa prekážkam aj v komplikovaných prostrediach. O stabilný prenos videa sa stará systém DJI O3, ktorý umožní živý 1 080 p/30 fps prenos na vzdialenosť až 12 km5. Od výhľadov na mesto až po vidiecke dobrodružstvo, budete mať vždy ostrý a spoľahlivý živý prenos. Na plynulé lietanie s dronom DJI Mini 3 Pro sa môžete tešiť vďaka citlivému diaľkovému ovládaču DJI RC-N1 s maximálnou prenosovou rýchlosť videa 18 Mb/s pri ultra nízkej latencii 120 ms.

Rozviňte s dronom DJI Mini 3 Pro vašu kreativitu naplno

S dronom DJI môžete jednoducho a rýchlo zapínať režimy na šírku a na výšku jediným kliknutím. Prepracovaný inovovaný gimbal kamery dronu sa otáča o 90° a vy tak nemusíte robiť vôbec žiadne kompromisy v kvalite obrazu. Funkcia True Vertical Shooting slúži na vytvorenie skvelých záberov, ktoré sú ideálne na okamžité zdieľanie na sociálnych sieťach. Ak chcete kreatívne sledovať vami zvolený objekt, poslúži vám na to FocusTrack; ten obsahuje funkcie ActiveTrack 4.0, Spotlight 2.0 a Point of Interest 3.0. Začínajúci používatelia dronov ocenia, že DJI Mini 3 Pro vám vďaka systému MasterShots uľahčí vyhotovovanie krátkych filmových videí. Po jej aktivácii si stačí jednoducho vybrať objekt záujmu a dron na ovládanie DJI Mini 3 Pro vykoná nastavenú sekvenciu profesionálnych manévrov. Kompaktný dron disponuje obľúbeným časozberovým alebo hyperlapsovým videom. Rovnako sa môžete pokochať krásnymi panoramatickými, širokouhlými, vertikálnymi a sférickými snímkami v rozsahu až 180°. Pokiaľ budete chcieť priblížiť objekt vášho záujmu, kamera dronu DJI Mini disponuje 4-násobným digitálnym zoomom. Zachyťte dopravnú situáciu okolo vás alebo valiace sa mraky a dodajte svojim videám trochu drámy. V drone DJI Mini 3 Pro je zabudovaný wifi modul umožňujúci vysokorýchlostné sťahovanie s rýchlosťou až 30 Mb/s a teda jednoduché aj rýchle zdieľanie vašich výtvorov.

Obsah balenia dronu DJI Mini 3 Pro

Multikoptéry

Napísať recenziu

DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro

Dron - 3840×2160 kamera, dosah prenosu 12000 m, doba chodu 34 min, max. rýchlosť 57.6 km/h, GPS, autopristátie, detekcia prekážok, stabilizácia obrazu a otáčacia kamera, 0GB vnútorná pamäť, 256GB, hmotnosť 249 g

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (6):