+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Zľavnený tovar

Posledné články

Navštívte náš blog

Zhiyun Crane-M

Zhiyun Crane-M Zväčšiť

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 45 vernostných bodov. Za obsah košíku získate celkom 45 vernostných bodov , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 9,00 €.


Zhiyun

000001

Priateľ všetkých kompaktných a ľahkých kamier
Ak hľadáš stabilizátor určený práve pre tvoju malú digitálnu kameru, bezzrkadlovku, GoPro alebo dokonca smartfón, CRANE-M je tým správnym riešením. Nádherne prepracovaný stabilizátor od ZHIYUN je určený pre všetky dostupné kompaktné kamery s hmotnosťou od 125g do 650g.

Viac detailov

Tento produkt nie je dostupný

Cena v eshope s DPH: 459,00 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

Skús to ako profesionál
Objemnejší mechanizmus bežných stabilizátorov je postupne nahradzovaný elektronickými 3-osovými stabilizátormi, ktoré sú inteligentnejšie, jednoduchšie na obsluhu a časovo úspornejšie pri jednotlivých operáciách. Svojou hmotnosťou, porovnateľnou s fľašou vody, CRANE-M disponuje týmito vlastnosťami a preto môže používateľ nahrávať plynulé a stabilné zábery ako profesionál. S CRANE-M v ruke je predstavivosť a akcia to jediné, čo potrebuješ.
Všetko v jednom ovládacom paneli
CRANE-M je prvý stabilizátor na svete, ktorý uskutočňuje synchrónne ovládanie kamery prostredníctvom na to určeného kábla (momentálne dostupný pre SONY a väčšinu modelov Panasonic). Prostredníctvom jednoduchého panela na rukoväti CRANE-M dokážu používatelia otáčať pripojenou kamerou okolo všetkých troch osí, približovať a robiť fotografie a videá.
Celých 12 hodín
Jedinečná 32-bitová MCU centrálna jednotka od ZHIYUN, podporujúca viacbodové spojenie, ovláda motorčeky na všetkých 3 osiach a preto je znížená spotreba energie počas prevádzky. CRANE-M obsahuje 2 ks 26500 Li-ion batérií, ktorých zásoba energie dokáže vydržať aj pri intenzívnom 12 hodinovom používaní, a poskytujú dostatok energie aj pri neplánovanom nahrávaní.
Integrovaný ovládací panel
Integrovaný ovládací panel v rukoväti CRANE-M umožňuje jednoduché a pohodlné využívanie všetkých funkcií ako napr. prepínanie režimov, riadenie náklonu, zoom, fotografovanie, nahrávanie videa atď. a to všetko v dosahu palca.
Vyváženie v priebehu 1 minúty
Na stabilizátor je možné manuálne pripevniť a potom sňať kameru bez použitia náradia jednoduchou upevňovacou skrutkou na 4 stranách. Navyše, vyváženie CRANE-M je jednoduchšie vďaka špeciálnej mierke a polohovacej štrbine na každej osi. 
Do detailov prepracovaný dizajn
Dizajnérsky tím zohľadnil potreby používateľov a vytvoril jedinečnú pomôcku, ktorá je kompatibilná so širokým spektrom kamier. Jedným zo zohľadňovaných kritérií bola jednoduchosť upevnenia, vďaka čomu je možné rýchlo vymieňať a vyvážiť podľa potreby rôzne druhy kamier. Špeciálne na to bola pridaná mierka a polohovacia štrbina na každej osi.
Jednoručná alebo obojručná manipulácia
 Je manipulácia stabilizátorom jednou rukou náročná? Teraz je možné pridať doplnkovú rukoväť, ktorá počas filmovania zmierni záťaž na jednu ruku a umožní jednoduchšie a stabilnejšie ovládať tvoje zariadenie.
Vďaka závitu ¼” na spodnej časti je možné pripájať rôzne doplnky
Štandardizovaný závit ¼” na spodnej časti CRANE-M značne rozširuje možnosti jeho použitia pri snímaní. Je možné k nemu pripevniť statív, predlžujúce rameno, prísavku atď. Kreativite sa medze nekladú.
Obsah balenia :
1x  Gimbal
1x  Priehradka na batérie
1x  26500 nabíjačka na batérie
2x  26500 Li-ion batérie
1x  Micro USB kábe
1x  Manuál

Napísať recenziu

Zhiyun Crane-M

Zhiyun Crane-M

Priateľ všetkých kompaktných a ľahkých kamier
Ak hľadáš stabilizátor určený práve pre tvoju malú digitálnu kameru, bezzrkadlovku, GoPro alebo dokonca smartfón, CRANE-M je tým správnym riešením. Nádherne prepracovaný stabilizátor od ZHIYUN je určený pre všetky dostupné kompaktné kamery s hmotnosťou od 125g do 650g.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30):