+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Zľavnený tovar

Posledné články

Navštívte náš blog

Číry odtlačkový papier A4 decal - Inkjet

Číry odtlačkový papier A4 decal - Inkjet Zväčšiť

Za tento produkt nie sú žiadne vernostné body.


Vinař

DEC-A-C

Papier sa používa na tlač obtlačkov na atramentovej tlačiarni. Na celý povrch papiera sa nanesie špeciálna vrstva, ktorá slúži ako nosná fólia.

Viac detailov

Tento produkt nie je dostupný

Cena v eshope s DPH: 2,99 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

Číry odtlačkový papier A4 decal - Inkjet

Hárok obtlačkového papiera formátu A4 so špeciálnou vrstvou na tlač na atramentových tlačiarňach vám umožní vyrobiť si vlastné obtlačky. Motiv jednoducho vytlačte, premaľujte a použite ako bežný vodný obtlačok.

Na vytvorenie obrázka použite grafický program (Corel Draw, Adobe Illustrator, Gimp...). Obrázok vytlačte na atramentovej tlačiarni, nastavte kvalitu tlače na najvyššiu možnú, typ papiera nastavte na fotografický papier a veľkosť papiera na A4. Po vytlačení prelakujte celý motív lakom. Odporúčame lesklú farbu v spreji Motip alebo Dupli-Color.

Obtlačky vždy nanášajte na lesklý a dokonale suchý povrch. Model nastriekajte lesklou farbou alebo matný model prelakujte lesklým bezfarebným lakom.
Vystrihnite obtlačok s približne 1 mm okrajom. Obtlačok umiestnite na povrch s teplou vodou s teplotou 50-60 °C na tak dlho, kým sa úplne nenamočí. Uistite sa, že sa obtlačok neoddeľuje od podkladového papiera. Potom ho preneste na hladkú, nenasiakavú podložku a počkajte, kým sa obtlačok nebude dať voľne pohybovať po papieri.
Vytiahnite obtlačok na model a pritlačte ho vlhkou handričkou.
Po zaschnutí obtlačok prelakujte lakom, najlepšie najprv lesklým a potom podľa potreby.
Použitie vodiacich líšt SET a SOL je možné podľa vášho pohodlia, účinnosť vodiacich líšt závisí od typu laku použitého na prelakovanie a musí sa vyskúšať.

Varovanie:

Atramentová tlačiareň mieša všetky odtiene atramentu zo štyroch základných odtieňov. Azúrová, purpurová, žltá a čierna. Okrem čiernej sú všetky odtiene priehľadné. Preto ak na tmavý podklad aplikujete obtlačok vytlačený na priehľadnom papieri, farba podkladu bude cez obtlačok viditeľná. Preto sa obtlačky určené na tmavé podklady musia tlačiť na papier s bielou vrstvou a obtlačok sa musí presne orezať alebo sa plocha pod obtlačkom musí nastriekať bielou farbou cez šablónu.

Video návod

Corel Draw

Open Source Inkscape a Scribus

Napísať recenziu

Číry odtlačkový papier A4 decal - Inkjet

Číry odtlačkový papier A4 decal - Inkjet

Papier sa používa na tlač obtlačkov na atramentovej tlačiarni. Na celý povrch papiera sa nanesie špeciálna vrstva, ktorá slúži ako nosná fólia.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (12):