+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Zľavnený tovar

Posledné články

Navštívte náš blog

DRYBRUSH Panzer Grey 40ml / A.MIG-0604

DRYBRUSH Panzer Grey 40ml / A.MIG-0604 Zväčšiť

Za tento produkt nie sú žiadne vernostné body.


AMMO by MIG Jimenez

AMIG0604

Drybrushing sa stále hojne používa na diorámy a terénne úpravy, budovy, sci-fi a vojnové hry, fantasy, figúrky a vojenské vozidlá.

Viac detailov

5 ks

Cena v eshope s DPH: 3,70 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

DRYBRUSH Panzer Grey 40ml / A.MIG-0604

drybrush-panzer-grey.jpg

Drybrushing je stará technika, ktorú modelári používajú už desaťročia. Snažíme sa ňou zdôrazniť trojrozmerný vzhľad rôznych textúr a detailov našich modelov. Vďaka svojej jednoduchosti a rýchlej aplikácii sa používala vo filmovom priemysle na maľovanie kulís a modelov. Dlhé roky to bola najpoužívanejšia technika všetkých modelárov na celom svete. Hoci sa časom objavili ďalšie nové techniky zvetrávania, drybrushing sa stále hojne používa na diorámy a terénne úpravy, budovy, sci-fi a vojnové hry, fantasy, figúrky a vojenské vozidlá. Je to všestranná a ľahko použiteľná technika, ktorá dokáže vytvoriť presvedčivé efekty objemu, autentické textúry a zvýrazniť detaily na akomkoľvek modeli.

Spoločnosť AMMO navrhla novú receptúru farby špeciálne na drybrushing s ideálnou hustotou a špecifickými vlastnosťami, ktoré z nej robia najlepší typ farby na túto techniku. Nový DIO DRY BRUSH je dokonalým riešením pre všetkých modelárov, ktorí milujú túto ikonickú techniku, pravdepodobne jednu z najjednoduchších a najefektívnejších techník zvetrávania. Stačí použiť štetec ľubovoľnej veľkosti, nabiť ho farbou, vysušiť ju na dotyk pretretím o kúsok papierovej utierky alebo handričky, aby sa odstránil prebytok, a potom ju jemným rozotieraním naniesť na detaily modelu, aby sa vytvorila hladká, rovnomerná štruktúra.

Farebný rad DIO DRY BRUSH pozostáva z radu svetlejších odtieňov, aby ste modelom dodali opotrebovaný vzhľad, ako aj z tmavších odtieňov vrátane metalických, hrdzavých a odlupujúcich sa odtieňov na vytvorenie rôznych dynamických efektov.

Poháre DIO DRY BRUSH majú veľmi široké hrdlo, ktoré uľahčuje zavedenie všetkých typov štetcov a obsahuje farbu pre mnoho projektov. Farba je navyše na báze vody a ľahko sa čistí, je netoxická a bez zápachu. Tieto farby veľmi rýchlo schnú na dotyk v priebehu niekoľkých minút a nie sú ovplyvnené emailovými a olejovými farbami.

Spôsob aplikácie je veľmi jednoduchý a pozostáva len z troch jednoduchých krokov:

Vložte štetec priamo do nádobky a naplňte ju primeraným množstvom farby.
Prebytočnú farbu odstráňte na savý povrch.
Jemne pretrite štetcom povrchové detaily modelu, aby ste ich zvýraznili a zväčšili objem.

Napísať recenziu

DRYBRUSH Panzer Grey 40ml / A.MIG-0604

DRYBRUSH Panzer Grey 40ml / A.MIG-0604

Drybrushing sa stále hojne používa na diorámy a terénne úpravy, budovy, sci-fi a vojnové hry, fantasy, figúrky a vojenské vozidlá.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30):