+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Zľavnený tovar

Posledné články

Navštívte náš blog

Clear Orange 17ml

Clear Yellow 17ml Zväčšiť

Za tento produkt nie sú žiadne vernostné body.


AK Interactive

AK11218

Tieto tóny obsahujú pigmenty s vysokou čistotou a vysokou koncentráciou pre najžiarivejšie farby.

Viac detailov

8 ks

Cena v eshope s DPH: 2,60 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

Clear Orange 17ml

AK11218.png

Tieto tóny obsahujú pigmenty s vysokou čistotou a vysokou koncentráciou pre najžiarivejšie farby.

Dodáva sa v 17 ml fľaštičkách.

Akrylové farby 3. generácie. Farba budúcnosti. Obsahuje: 17 ml.

236 najmodernejších farieb, najširší sortiment na trhu akrylových farieb, v ktorom nájdete riešenie, nech už je vaša špecializácia akákoľvek. Vyrobené s technologicky vynikajúcim zložením na maľovanie štetcom alebo airbrushom. Žiadne toxické prvky, veľmi vysoká pigmentácia, ideálne pre modely v mierke, miniatúry a modelárstvo všeobecne.

Vyvinuli sme a revolučne zmenili pravidlá, ktorými sa riadili akrylové farby, čo umožnilo predstaviť akrylové farby tretej generácie v službách sveta modelárstva v mierke a výtvarného umenia. Tieto farby sa vyznačujú vysokou krycou schopnosťou a pigmentáciou a sú špeciálne vyvinuté na nanášanie štetcom a airbrushom na zmenšené modely a miniatúry vyrobené zo živice, plastu alebo kovu.

Potrebovali sme vylepšiť akrylové farby, ktoré boli doteraz dostupné na trhu:
Akrylové farby boli modelármi široko používané. Majú veľké výhody, ako napríklad absenciu toxicity, ale tieto farby zatiaľ neboli schopné ponúknuť komplexnú funkčnosť kvôli nedostatkom v priľnavosti, upchávaniu hrotu airbrushu alebo problémom s krytím. Prijali sme výzvu zachovať ich výhody, vyriešiť ich problémy a zlepšiť ich vlastnosti. Teraz máte riešenie. Po dlhom čase vývoja a zdokonaľovania nových receptúr v laboratóriu sme vám chceli ukázať výsledky. Maľovanie akrylovými farbami už nebude také isté ...

AKO SA DAJÚ AKRYLOVÉ FARBY VYLEPŠIŤ?

NOVÁ FORMULA

Nová receptúra obsahujúca vysokoúčinné živice a vysokokvalitné komponenty. Farby sú vyrobené v súlade s európskymi predpismi, čím sa zabezpečuje, že sa nepoužívajú žiadne škodlivé látky, ktoré by mohli predstavovať riziko pre zdravie používateľa a životné prostredie.

PRIPRAVENÉ NA APLIKÁCIU ŠTETCOM

Farba je pripravená na aplikáciu priamo z fľaše štetcom, bez toho, aby ste sa museli unavovať pretrepávaním, pretože ďalšou z jej výhod je zabudovanie špeciálnych antidekantov, ktoré zabraňujú oddeľovaniu zložiek farby vo fľaši.

GRIP

Po zaschnutí sú farby trvalé a vodoodolné. Sú odolné voči olejom, emailom, umývacím prostriedkom, rozpúšťadlám alebo akejkoľvek potenciálne agresívnej technike. Ľahko sa nanášajú bez toho, aby zakrývali najjemnejšie detaily figúrok alebo zmenšených modelov. Naša nová receptúra ponúka priľnavosť a odolnosť až dvakrát vyššiu ako iné farby na trhu.

ŽIADNE ZAKRÝVANIE

Už vás nebaví upchávanie airbrushu akrylovými farbami, rezanie v ťahu alebo piesková farba? Jednou z výhod receptúry tretej generácie je, že sme tieto problémy vyriešili a zlepšili výkon.

VYSOKÉ POKRYTIE

Vysoká krycia schopnosť a pigmentácia na vodnej báze, ktorá prekonáva všetky ostatné výrobky na trhu. Súčasné farby obsahujú celulózu a živice, ktoré spôsobujú, že ani po zriedení nekryjú alebo sa upchávajú v airbrushi. Vytvorili sme novú receptúru na maľovanie štetcom a airbrushom, ktorá sa tomuto problému vyhýba, čím získava krátky čas schnutia, matný povrch a intenzívny tón.

INOVATÍVNY DIZAJN

Dodáva sa v 17 ml fľaštičke s kvapkadlom a jej hmotnosť je 35 g. Patentovaný dizajn uzáveru umožňuje nanášať farbu a vidieť presný tón vo vertikálnej polohe, čo umožňuje rýchlu a presnú identifikáciu.

ŠIRŠÍ ROZSAH

236 najmodernejších farieb, najrozsiahlejší sortiment na trhu akrylových farieb, v ktorom nájdete riešenie, nech už je vaša špecializácia akákoľvek. Vyrobené s technologicky vynikajúcou receptúrou na maľovanie štetcom alebo airbrushom. Žiadne toxické prvky, veľmi vysoká pigmentácia, ideálne pre modely v mierke, miniatúry a modelárstvo všeobecne.

Objem: 17ml

Napísať recenziu

Clear Orange 17ml

Clear Orange 17ml

Tieto tóny obsahujú pigmenty s vysokou čistotou a vysokou koncentráciou pre najžiarivejšie farby.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30):