+421 2 32113310, info@rcsvet.sk

+421 2 32113310 , info@rcsvet.sk

Pondelok - Piatok: 9.00 - 17.00

Objednávku nad 100 € doručíme ZADARMO

Kategórie

Najpredávanejšie

Informace

Nové produkty

Zľavnený tovar

Posledné články

Navštívte náš blog

Purple Ink 17ml

AK Interactive

AK11224

Tieto tóny obsahujú pigmenty s vysokou čistotou a vysokou koncentráciou pre najžiarivejšie farby.

Viac detailov

7 ks

Cena v eshope s DPH: 2,60 €

Official Retail Stores 

Len originálny tovar

Tovar kupovaný u nás, je od vyhradných dovozvov značiek

Sme overený obchod zákaznikmi Heureka, pricemania, Najnakup

Záručný a pozáručný servis

Profesionálny servis všetkých značiek v certifikovaných servisných centrách

Purple Ink 17ml

AK11224.png

Tieto tóny obsahujú pigmenty s vysokou čistotou a vysokou koncentráciou pre najžiarivejšie farby.

Dodáva sa v 17 ml fľaštičkách.

Akrylové farby 3. generácie. Farba budúcnosti. Obsahuje: 17 ml.

236 najmodernejších farieb, najširší sortiment na trhu akrylových farieb, v ktorom nájdete riešenie, nech už je vaša špecializácia akákoľvek. Vyrobené s technologicky vynikajúcim zložením na maľovanie štetcom alebo airbrushom. Žiadne toxické prvky, veľmi vysoká pigmentácia, ideálne pre modely v mierke, miniatúry a modelárstvo všeobecne.

Vyvinuli sme a revolučne zmenili pravidlá, ktorými sa riadili akrylové farby, čo umožnilo predstaviť akrylové farby tretej generácie v službách sveta modelárstva v mierke a výtvarného umenia. Tieto farby sa vyznačujú vysokou krycou schopnosťou a pigmentáciou a sú špeciálne vyvinuté na nanášanie štetcom a airbrushom na zmenšené modely a miniatúry vyrobené zo živice, plastu alebo kovu.

Potrebovali sme vylepšiť akrylové farby, ktoré boli doteraz dostupné na trhu:
Akrylové farby boli modelármi široko používané. Majú veľké výhody, ako napríklad absenciu toxicity, ale tieto farby zatiaľ neboli schopné ponúknuť komplexnú funkčnosť kvôli nedostatkom v priľnavosti, upchávaniu hrotu airbrushu alebo problémom s krytím. Prijali sme výzvu zachovať ich výhody, vyriešiť ich problémy a zlepšiť ich vlastnosti. Teraz máte riešenie. Po dlhom čase vývoja a zdokonaľovania nových receptúr v laboratóriu sme vám chceli ukázať výsledky. Maľovanie akrylovými farbami už nebude také isté ...

AKO SA DAJÚ AKRYLOVÉ FARBY VYLEPŠIŤ?

NOVÁ FORMULA

Nová receptúra obsahujúca vysokoúčinné živice a vysokokvalitné komponenty. Farby sú vyrobené v súlade s európskymi predpismi, čím sa zabezpečuje, že sa nepoužívajú žiadne škodlivé látky, ktoré by mohli predstavovať riziko pre zdravie používateľa a životné prostredie.

PRIPRAVENÉ NA APLIKÁCIU ŠTETCOM

Farba je pripravená na aplikáciu priamo z fľaše štetcom, bez toho, aby ste sa museli unavovať pretrepávaním, pretože ďalšou z jej výhod je zabudovanie špeciálnych antidekantov, ktoré zabraňujú oddeľovaniu zložiek farby vo fľaši.

GRIP

Po zaschnutí sú farby trvalé a vodoodolné. Sú odolné voči olejom, emailom, umývacím prostriedkom, rozpúšťadlám alebo akejkoľvek potenciálne agresívnej technike. Ľahko sa nanášajú bez toho, aby zakrývali najjemnejšie detaily figúrok alebo zmenšených modelov. Naša nová receptúra ponúka priľnavosť a odolnosť až dvakrát vyššiu ako iné farby na trhu.

ŽIADNE ZAKRÝVANIE

Už vás nebaví upchávanie airbrushu akrylovými farbami, rezanie v ťahu alebo piesková farba? Jednou z výhod receptúry tretej generácie je, že sme tieto problémy vyriešili a zlepšili výkon.

VYSOKÉ POKRYTIE

Vysoká krycia schopnosť a pigmentácia na vodnej báze, ktorá prekonáva všetky ostatné výrobky na trhu. Súčasné farby obsahujú celulózu a živice, ktoré spôsobujú, že ani po zriedení nekryjú alebo sa upchávajú v airbrushi. Vytvorili sme novú receptúru na maľovanie štetcom a airbrushom, ktorá sa tomuto problému vyhýba, čím získava krátky čas schnutia, matný povrch a intenzívny tón.

INOVATÍVNY DIZAJN

Dodáva sa v 17 ml fľaštičke s kvapkadlom a jej hmotnosť je 35 g. Patentovaný dizajn uzáveru umožňuje nanášať farbu a vidieť presný tón vo vertikálnej polohe, čo umožňuje rýchlu a presnú identifikáciu.

ŠIRŠÍ ROZSAH

236 najmodernejších farieb, najrozsiahlejší sortiment na trhu akrylových farieb, v ktorom nájdete riešenie, nech už je vaša špecializácia akákoľvek. Vyrobené s technologicky vynikajúcou receptúrou na maľovanie štetcom alebo airbrushom. Žiadne toxické prvky, veľmi vysoká pigmentácia, ideálne pre modely v mierke, miniatúry a modelárstvo všeobecne.

Objem: 17ml

Napísať recenziu

Purple Ink 17ml

Purple Ink 17ml

Tieto tóny obsahujú pigmenty s vysokou čistotou a vysokou koncentráciou pre najžiarivejšie farby.

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30):